Iubitul Oanei Radu, surpriza inedita! Barbatul vine in platoul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” si ii face o declaratie fabuloasa de dragoste! “Oana inseamna totul pentru mine!”

Autor: D.I.
Actualizat: 15 feb 2020, 18:54

Intreg momentul, dar si reactia Oanei Radu le veti putea urmari in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!

Oana Radu, una dintre concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities”, are parte de o surpriza uriasa in editia din aceasta seara a show-ului, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D! Total neasteptat, Oana Radu a ramas muta de umire cand, in platou si-a facut aparitia barbatul alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de aproape trei luni. Tanarul, vizibil emotionat, i-a inamant un buchet cu trandafiri roz, moment care a coplesit-o pe concurenta.

Oana inseamna totul pentru mine. A trecut printr-o perioada foarte grea. Chiar merita sa fie iubita si fericita, voi face tot posibilul ca sa se intample acest lucru”,  ii declara tanarul iubitei sale.

Citeste si: Nu ratati o editie incendiara "Bravo, ai stil! Celebrities"! Inca o concurenta paraseste competitia! Afla totul, sambata, de la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Raluca Badulescu, ipostaza in care nu s-a aratat niciodata la TV! Juratul “Bravo, ai stil! Celebrities” isi face aparitia fara pic de machiaj si fara gene false

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intreg momentul, dar si reactia Oanei Radu le veti putea urmari in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.