Iubitul tinerei incendiate in valiza, PRIMELE DECLARATII despre oribila crima: ''Traiam cu ea, era iubita mea''

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 14 nov 2020, 18:07

Povestea tinerei care a fost ucisa in mod tragic si arsa intr-o valiza in apropiere de Giurgiu, nu este nici pe departe aproape de a se clarifica.

Au trecut mai mult de doua sptamani de cand Sabina a fost ucisa si incendiata intr-o valiza. De atunci, cel care a comis oribila crima este cautat fara incetare de oamenii legii. 

Cine este iubitul Sabinei

Pe iubitul Sabinei il cheama Adrian si barbatul este coplesit de durere in aceste momente. Acesta a izbucnit in lacrimi in momentul in care a povestit de ziua in care trebuia sa se vada cu aceasta: 

Citeste si: Informații șocante în cazul tinerei arse în Giurgiu. Ce spun vecinii despre criminal

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Trăiam cu ea. Trăiam cu ea. Era iubita mea. Când a dispărut trebuia să ne întâlnim aici şi n-a mai venit.", a spus bărbatul plângând în hohote pentru  antena3.ro.

Din mai multe informatii, se pare ca Sabrina ar fi fost ucisa de o grupare infractionala din Bucuresti si din Giurgiu. Sabian ar fi fost omorata drept razbunare pe un cetatean norvegian care ar fi dat gruparea ''in gat''. 

”Sabina a trimis dovezi că unul dintre membrii grupării deținea un apartament în Marea Britanie din banii furaţi de la mine. Sabina a găsit o factură în gunoiul lor și aș fi putut să mă duc după ei în UK. Ei au spălat bani și au fugit de procese din Romania.”,  a declarat norvegianul, la Antena 3.

Citeste si: Ce s-a intamplat cu fiul femeii ucise si incendiate in judetul Giurgiu? Iata ce noi detalii au iesit la iveala

 

 

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.