Iubitul Vivianei Sposub, mesaj public după derapajul de pe Instagram: "Am avut o reacție de care îmi este foarte rușine”

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 aug 2022, 00:05

George Burcea a transmis un mesaj la scurt timp dupa live-ul de pe Instagram

George Burcea a revenit pe Instagram cu un mesaj pe care l-a publicat cerandu-si scuze pentru indemnul la violenta domestica.

George Burcea a publicat un nou mesaj pe Instagram la cateva ore dupa ce a facut un live in care le-a denigrat pe femeile care l-au criticat pentru faptul ca isi ajuta iubita la treburile casnice. Enervat la culme de reactia celor din mediul online, George Burcea a ripostat si a spus ca merita ca ele sa fie luate la palme atunci cand barbatii lor se intorc de la munca.

Și nu ca instigare, dar fraților, dacă le place mai mult un bărbat care le bate decât unul care le ajută în casă, dați-le ce merită, bro!”, spune actorul George Burcea într-o filmare live pe Instagram, în care este vizibil nervos și repetă că „unele femei merită să fie bătute de bărbați”. 

Citeste si: George Burcea, reacție total neașteptată după ce a fost criticat în mediul online că gătește pentru iubita lui: ""Vă doresc să aveți bărbați care când vin de la muncă, să vă ia la palme!"

George Burcea, derapaj pe Instagram intr-un live in care a instigat la violenta domestica

El a continuat să afirme că „unele femei asta merită”: „Vă doresc capace în cap, sincer, pentru că se pare că asta meritați. […] bărbați, bateți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, ca asta merită probabil, iertați-mă. Să ajung pe tot TikTok-ul și pe tot internetul din România…”, a declarat George Burcea în video-ul live, intitulat „Vă meritați soarta”. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: George Burcea, copilărie de coșmar. Prin ce greutăți a trecut actorul? "Tata și-a omorât amanta!"

La cateva ore dupa gafa impardonabila, George Burcea a revenit pe Instagram unde a publicat un mesaj in care isi cere scuze pentru afirmatiile facute anterior:" Am avut o reacție de care îmi este foarte rușine”, spune actorul. „Am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste, nici mie și niciunei femei”.

Imi cer scuze si imi asum responsabilitatea si imi pare rau. Inteleg durerea femeilor care trec prin violenta domestica zi de zi si care isi protejeaza agresorii.Vreau sa ajut, in niciun caz nu imi doresc sa fiu parte din problema, asta mi-am dorit dintodeauna, sa ajut, dar intentia nu justifica in niciun fel cuvintele pe care le-am folosit, a transmis actorul.

Mesajul lui George Burcea dupa live-ul de Instagram:"Am avut o reacție de care îmi este foarte rușine” 

George Burcea este autorul romanului manifest impotriva violentei "Scrisoare catre Ceusescu". Cartea actorului este romanul de debut publicat in octombrie 2021 la editura Hyperliteratura. Romanul este inspirat din viata actorului. „Deși este un manifest împotriva violenței domestice, Scrisoare către Ceaușescu reprezintă, de asemenea, un imbold pentru toți cei care nu văd sensul zilei de mâine și se complac în situații distructive”, este descrierea de pe site-ul editurii.