Iulia Albu a analizat tinutele vedetelor de la Globurile de Aur! A facut-o praf pe Lady Gaga: "Ar fi trebuit sa poarte ceva care sa o..."

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:57

Iulia Albu a criticat tinutele vedetelor de la decernarea Globurilor de Aur.

 

Iulia Albu a analizat tinutele vedetelor de la Globurile de Aur! A facut-o praf pe Lady Gaga! De ce nu i-a placut la tinuta ei!
Iulia Albu a criticat tinutele vedetelor de la decernarea Globurilor de Aur.
Lady Gaga- Ar fi trebuit sa poarte ceva care sa o defineasca. Rochia este pur si simplu copiata pentru ca Versace asa stie sa faca.
Tot look-ul este copiat din look-ul lui Marylin. Exista vedete care poarta mai bine rochia asta de catifea decat Lady Gaga. Lady Gaga nu este o tipa excentrica. E imaginea pe care altii o proiecteaza pentru ea. In momentul in care pozezi intr-o tinuta atat de clasica oamenii nu te mai baga in seama.
Jennifer Lopez-  Bijuteriile sunt foarte frumoase. Imi place culoarea rochiei. Trebuia sa poarte o tinuta mai decoltata.
A transpirat femeie, pata asta se poate intampla oricui. Aparitia este dezastruoasa din cauza acestui detaliu.
Nadia Comaneci- Nu am nicio problema cu Nadia Comaneci, dar acum nu cred ca este cazul sa-i acordam circustante atentuante. nu inteleg de ce a simtit nevoia sa-si ia o rochie atat de transparenta in partea de sus. Este putin stearsa, seamana cu Demi Moore. Imi pare foarte rau.
Cred ca este cea mai proasta tinuta pe care am vazut-o la Globurile de Aur.
Urmareste aici momentul video!

Lady Gaga- Ar fi trebuit sa poarte ceva care sa o defineasca. Rochia este pur si simplu copiata pentru ca Versace asa stie sa faca. Tot look-ul este copiat din look-ul lui Marilyn. Exista vedete care poarta mai bine rochia asta de catifea decat Lady Gaga.

Lady Gaga nu este o tipa excentrica. E imaginea pe care altii o proiecteaza pentru ea. In momentul in care pozezi intr-o tinuta atat de clasica oamenii nu te mai baga in seama.

Jennifer Lopez-  Bijuteriile sunt foarte frumoase. Imi place culoarea rochiei. Trebuia sa poarte o tinuta mai decoltata. A transpirat femeie, pata asta se poate intampla oricui. Aparitia este dezastruoasa din cauza acestui detaliu.


Nadia Comaneci
- Nu am nicio problema cu Nadia Comaneci, dar acum nu cred ca este cazul sa-i acordam circustante atentuante. Nu inteleg de ce a simtit nevoia sa-si ia o rochie atat de transparenta in partea de sus. Este putin stearsa, seamana cu Demi Moore. Imi pare foarte rau. Cred ca este cea mai proasta tinuta pe care am vazut-o la Globurile de Aur.

Urmareste aici momentul video!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?