Iulia Albu a dat verdictul! Tinutele vedetelor au fost analizate cu atentie! Cine a primit trofeul WOW si cine s-a ales cu BAU

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iun 2017, 10:09

Ca in fiecare joi, Iulia Albu a facut selectia celor mai bine si celor mai prost imbracate vedete din peisajul mioritic! Iata care au fost vedetele care au fost cel mai aspru taxate!

Ami: Bine ca nu s-a penibilizat cu o pereche de tocuri. Are un par superb, nevopsit. Imi place acea curea in talie, chiar daca rochia nu este chiar Wow. Ami va primi nota 3.

Sylvia: Toata lumea poarta aceste pijamale. Macar de-ar purta niste pijamale decente. Nu se pot accesoriza cu niste sandale cu platforme. Ochelarii sunt foarte urati, are radacinile nevopsite. Nota mea pentru Sylvia astazi este 1.

 
Adi Sina: Imi place mult ce a facut cromatic. Are o jacheta din piele intoarsa. Imi place ca are o camasa pe dedesubt. Imi plac cizmele. Felicitari, ai un 9!

 

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.