Iulia Albu a desfiintat-o in 2015 pe Carmen Iohannis! "Nu a depasit tranzitia de la profesoara la Prima Doamna! Vezi care au fost cele mai neinspirate tinute ale sotiei presedintelui

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:55

In decursul anului 2015, Carmen Iohannis a purtat o serie de tinute care au starnit mania fashion editorilor si, in special, a Iuliei Albu.

 

Iulia Albu a desfiintat-o in 2015 pe Carmen Iohannis! "Nu a depasit tranzitia de la profesoara la Prima Doamna! Vezi care au fost cele mai neinspirate tinute ale sotiei presedintelui
In decursul anului 2015, Carmen Iohannis a purtat o serie de tinute care au starnit mania fashion editorilor si, in special, a Iuliei Albu. Cunoscuta pentru exigenta de care da dovada in comentarii, vedeta de la Kanal D nu i-a dat nicio nota de trecere Primei Doamne, astfel ca, in viitor, sotia presedintelui trebuie sa isi revizuiasca modul de a se imbraca la evenimente.
Iulia Albu a desfiintat-o in 2015 pe nevasta presedintelui Romaniei, considerand ca a facut greseli majore in vestimentatie si nu a apelat la niciun stilist. “Atunci cand vorbim despre stilul lui Carmen Iohannis trebuie sa intelegem faptul ca tranzitia acesteia de la doamna profesoara, sotia primarului Sibiului, la acum Prima Doamna este una complicata, deloc la indemana oricui si, in principiu, extrem de dificila. Desi este lesne de obervat faptul ca a fost mereu o femeie frumoasa, imbracata in cel mai rau caz decent, noua postura inca nu a inteles-o daca ma uit la tinutele pe care
le-a abordat la evenimente sau intalniri oficiale”, a analizat fashion editorul prestatia vestimentara a femeii de la bratul lui Iohannis in 2015.
In decembrie 2014, imediat dupa alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte, noul cuplu prezidential participa la un concert la catedrala din Sibiu, iar tinuta primei doamne a fost taxata imediat de Alba. "Carmen Iohannis incearca accesorizarea unei tinute monocrome o esarfa fuchsia, cu albastru, insa nu reuseste un rezultat pozitiv, printre greselile majore ale acestei tinute remarcandu-se poseta alba cu manere scurte purtata pe umar, obicei pe care in acest moment, slava Domnului!, Carmen Iohannis
l-a abandonat, lungimea incorecta a fustei (nu pentru ca nu ar avea picioare de aratat, ci pentru ca eticheta cere altfel) si cizmele care nu au ce cauta VREODATA, in afara orelor de echitatie, in tinuta unei Prime Doamne. Desigur, vorbim insa despre un alt model si o cu totul alta circumstanta", a declarat Iulia Albu.
Carmen Iohannis l-a insotit pe seful statului in vizita oficiala la Bruxelles.
Tinuta comentata de Iulia Albu a fost purtata chiar la plecare, pe aeroportul Otopeni. "Ce ar putea fi gresit intr-o tinuta all green accesorizata interesant cu o esarfa purtata in zona gatului… Iata inca o poza intr-o postura pe care nu o vom revedea la Carmen Iohannis facand aceeasi greseala, si anume, purtand o geanta cu manere pe umar. Desi aparent o mare neglijenta din punct de vedere stilistic a lui Carmen Iohannis, acest gest este o practica comuna membrilor corpului profesoral si atitudine specifica persoanelor care merg mult pe jos sau circula cu mijloace de transport, ceea ce, in definitiv,
o apropie si mai mult de stereotipul unei Primei Doamne puternic ancorata in realitatile Romaniei in care traim".
Vezi aici continuarea!

Cunoscuta pentru exigenta de care da dovada in comentarii, vedeta de la Kanal D nu i-a dat nicio nota de trecere Primei Doamne, astfel ca, in viitor, sotia presedintelui trebuie sa isi revizuiasca modul de a se imbraca la evenimente.

Iulia Albu a desfiintat-o in 2015 pe nevasta presedintelui Romaniei, considerand ca a facut greseli majore in vestimentatie si nu a apelat la niciun stilist.
“Atunci cand vorbim despre stilul lui Carmen Iohannis trebuie sa intelegem faptul ca tranzitia acesteia de la doamna profesoara, sotia primarului Sibiului, la acum Prima Doamna este una complicata, deloc la indemana oricui si, in principiu, extrem de dificila. Desi este lesne de obervat faptul ca a fost mereu o femeie frumoasa, imbracata in cel mai rau caz decent, noua postura inca nu a inteles-o daca ma uit la tinutele pe care le-a abordat la evenimente sau intalniri oficiale”, a analizat fashion editorul prestatia vestimentara a femeii de la bratul lui Iohannis in 2015.


In decembrie 2014, imediat dupa alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte, noul cuplu prezidential participa la un concert la catedrala din Sibiu, iar tinuta primei doamne a fost taxata imediat de Alba. "Carmen Iohannis incearca accesorizarea unei tinute monocrome o esarfa fuchsia, cu albastru, insa nu reuseste un rezultat pozitiv, printre greselile majore ale acestei tinute remarcandu-se poseta alba cu manere scurte purtata pe umar, obicei pe care in acest moment, slava Domnului!, Carmen Iohannis l-a abandonat, lungimea incorecta a fustei (nu pentru ca nu ar avea picioare de aratat, ci pentru ca eticheta cere altfel) si cizmele care nu au ce cauta VREODATA, in afara orelor de echitatie, in tinuta unei Prime Doamne. Desigur, vorbim insa despre un alt model si o cu totul alta circumstanta", a declarat Iulia Albu.


Carmen Iohannis l-a insotit pe seful statului in vizita oficiala la Bruxelles. Tinuta comentata de Iulia Albu a fost purtata chiar la plecare, pe aeroportul Otopeni. "Ce ar putea fi gresit intr-o tinuta all green accesorizata interesant cu o esarfa purtata in zona gatului… Iata inca o poza intr-o postura pe care nu o vom revedea la Carmen Iohannis facand aceeasi greseala, si anume, purtand o geanta cu manere pe umar. Desi aparent o mare neglijenta din punct de vedere stilistic a lui Carmen Iohannis, acest gest este o practica comuna membrilor corpului profesoral si atitudine specifica persoanelor care merg mult pe jos sau circula cu mijloace de transport, ceea ce, in definitiv, o apropie si mai mult de stereotipul unei Primei Doamne puternic ancorata in realitatile Romaniei in care traim".

Vezi aici continuarea!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti