Iulia Albu a desfiintat-o pe Anda Adam: "E bine sa nu ne expunem laptariile asa!". Cine a luat trofeul WOW si cine BAU

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:22

Iulia Albu a comentat tinutele vedetelor din showbizul autohton. Ca de fiecare data, celebritatile nu au scapat de replicite acide ale fashion editor-ului.

Anda Adam- Este ceea ce se numeste lauza, femeie care alapteaza, ceea ce inseamna ca are sanii foarte umflati. Ii recomand sa nu mai poarte tinute atat de decoltate pentru ca nu o avantajeaza. Este bine sa nu ne expunem laptariile in acest mod. Primeste 1. Cateodata are aparitii bune Anda Adam.


Giulia Anghelescu- Si mie imi plac blugii rupti, dar astia parca sunt prea rupti.
Parca s-ar fi intalnit cu o haita de maidanezi care i-au restilizat tinuta. Imi place accesoriul de la gat. Imi place ca e imbracata sport. Giulia a luat nota 3.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Anna Lesko -  A avut in ultimul timp numai aparitii dezastroase,
dar ma bucur ca si-a revenit. Imi place acel tip de camasa si ca am scapat de fuste explodate si chiloti la vedere. Imi place cromatic. Ar fi preferat in picioare o pereche de pantofi sport albi cu sireturi albe, motiv pentru care primeste trofeul WOW.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro!










 

Taguri: