Iulia Albu a DESFIINTAT-O pe Anna Lesko: "Accesoriile de pe haine sunt din ce in ce mai ieftine"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:56

Fashion editorul, Iulia Albu, a taiat din nou in carne vie! Doua vedete au fosta facute praf in rubrica de moda a show-ului WOWbiz.

Daca e joi, e Iulia Albu la showbiz! Fashion editorul comenteaza in cadrul rubricii sale tinutele cu care bedetele autohtone se afiseaza la evenimentele mondene. Notele au fost diverse. Majoritatea au primit note mici, dar au fost si cateva note mari, dar si cateva cu minus.

Iata pe cine a comentat Iulia Albu in aceasta seara:

Maria Marinescu

" Nu stie sa poarte dantela, trebuie sa aiba accesorii potrivite.

Tematica evenimentului era expresia de sine foarte liberala. Este o tinuta normala pe care o putea purta la orice eveniment, nu s-a incadrat in tematica. Sau mesajul ei a fost: 'asa sunt eu plictisitoare'. Atitudinea nu-mi place si parul trebuie coafat. Primeste nota 2".

Diana Dumitrescu

" Ea nu are un buget foarte mare pentru ca nu are un iubit potent financiar ca altele.

Este interesanta abordarea ei, tinereasca. Ea are un aer retro oricum, primeste nota 6.75
".

Diana Sucu

" Are niste bijuterii foarte scumpe, imi plac pantofii delicati, imi plac rochia si geanta, insa nu e ok parul ars si pielea extrem de bronzata, pentru ca nu stie sa poarte acele pietre o sa primeasca nota 2".

Ilinca Vandici

" Acelasi zambet de ceara, fata ei pare din ceara din cauza machiajului.

Rochia este extraordinara pentru o nasa mare la un botez, poate ar trebui sa se gandeasca la un contrast mai mic al parului cu pielea, zici ca are peruca mereu, primeste nota -2".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Iulia Vantur

" Mi-a placut ca a avut pantofi, de obicei prefer sandale, mi-a placut plicul, oja o sa-i scada cateva puncte din nota, nu este o nuanta fericita, dar se vede o evolutie in stilul ei asa ca primeste nota 3".

Anna Lesko

" Intotdeauna am apreciat aparitiile Annei pana acum 2 ani pentru ca ramas in stilul acesta prea mult. Accesoriile de pe haine sunt din ce in ce mai ieftine, a fost preferata mea in anii trecuti, dar acum nu mai este. Rochia nu era potrivita cu evenimentul. O sa ia nota -25".

Oana Roman

" Acel bolero cu acele sandale...

a incercat sa le asorteze, dar nu e bine sa facem asemenea exces de zel. Nu stiu cum a putut sa se cocoate pe asemenea platforme mai ales dupa ce a nascut si am inteles ca a avut si probleme. Poate pentru un eveniment unde este apa si trebuie sa pluteasca. Imi imaginez ca sunt de pluta... Hai ca sunt rea. Primeste nota -5".

Sylvia

" Se vede o evolutie.

Arata foarte bine in aceasta rochie. Primeste nota 7.8".