Iulia Albu a DESFIINTAT-O pe Bianca Dragusanu: "Numai pitipoancele isi fac poze la baie in oglinda"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Se pare ca la Iulia Albu inghetul a venit mult mai devreme caci notele pe care le-a dat vedetelor pentru tinutele purtate au fost mai mici decat temperaturile de afara.

Iulia Albu a fost enervata la culme de tinutele cu care unele vedete s-au afisat in seara de revelion. Andra a luat -8, Andreea Banica a fost acuzata ca a copiat o tinuta cu care se afisase Ruby, Andreea Marin a luat minus infinit pentru ca nu renunta sa poarte o pereche de pantaloni care nu o avantajeaza, iar Bianca Dragusanu a fost desfiintata pentru tinuta pe care a purtat-o de revelion in celebra poza postata pe pagina ei de Facebook si preluata de majoritatea tabloidelor.



" Asta e o tinuta extrem de bine aleasa pentru campul ei de munca. Avem blanita naturala, avem tocuri, avem silicoane. Avem un ceas de prost gust. Oare de unde are fata asta bani. Rochia ei nu imi place deloc, e praf", a declarat Iulia Albu despre Bianca Dragusanu.

Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.