Iulia Albu a facut-o praf pe Alexandra Stan si i-a dat LUI troufeul WOW! Nu te gandesti niciodata ce om din showbiz a luat premiul 1 si nici cine a fost BAU BAU!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 14 iul 2022, 20:10

Ca in fiecare joi, Iulia Albu a venit la WOWbiz si a comentat tinutele vedetelor. A fost acida asa cum ne-a obisnuit, dar parca Iulia a fost mai blanda ca de obicei.

Nebunia a inceput cu Alexandra Stan si a continuat cu personaje precum Loredana Chivu, Daniela Crudu, Andreea Antonescu, Luis Lazarus sau Marius Tuca.

Alexandra Stan: "Alexandra Stan isi revenise intr-o perioada vestimentar, dar acum incepe iar sa cada. Este o tinuta total nepotrivita pentru un mare star. A cam imprumutat haina bunicii, nu stiu, mai tragic de atat nu se poate. Urgent trebuie sa isi angajeze un stilist.

Pentru tinuta asta ii dam nota minus 83"


Loredana Chivu: "Aceasta imagine este una postata pe Facebook. Nu prea am ce sa comentez pentru ca nu inteleg rostul acestor imagini. Pe principiul am asa masina, dar stau in garsoniera. O excludem"

Daniela Crudu: "Daniela Crudu arata aici ca o pitipoanca de birou. Asa arata, asa se prezinta. E genul de secretara care plimba hartii fara sa aiba ce cauta acolo.
Daca vrei sa iti iei un taior de ce sa iti pui acele botine sau accesorii extrem de mari. E hidos. Si doamna Daniela Crudu va fi exclusa din rubrica noastra"

Andreea Antonescu: "Ea poarta niste cizme de cioban. Ea este imbracata adecvata pentru munte, este corecta si o apropie de fanii ei. Pentru tinuta asta merita un 6."

Luis Lazarus si iubita lui: "Au o tinuta normala, de bazar, de strada.
Ea e cam decoltata in zona sanilor, dar pana la urma e ok. Merita 6,5." CITESTE CONTINUAREA pe wowbiz.ro si vezi cine a luat trofeul WOW!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.