Iulia Albu a lovit FARA MILA! Le-a jignit pe Antonia si pe Lora grav: "Este o parasuta. Esti o pitipoanca? Da" - Cine a luat premiul WOW si BAU

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:04

Ca in fiecare joi, Iulia Albu si-a facut aparitia in platoul WOWbiz unde a fost extrem de acida la adresa vedetelor care nu s-au imbracat pe gustul ei.

Iata ce a avut de spus Iulia Albu despre:

Antonia-" are un green coat, este o parasuta. E o panza de parasuta, asa arata, ar reusi sa aterizeze cu ea. Este o carpa, un halat. Culorile astea sunt ok pentru plaja, nu pe strada. Nu e o aparitie reusita, dar nici un dezastru. Ii dau 4,8."

Lora-" se imbraca in carpe ce par a fi creatii mari de afara, are extensii care nu imi plac, pantofii sunt ieftini, operatiile ei estetice arata bine ca de obicei.

Apreciez ca a ales o zona mai neutra. Se confrunta cu ea: "Esti o pitipoanca? Da". Ii dau 3."

Nicole Cherry-" a inceput sa investeasca in branduri, e foarte bine. Isi arata varsta acum, asa cum trebuie. Ii dau nota 9 si un follow pe Instagram."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eba

- "o alta persoana care investeste in piese vestimentare de 1000-4000 de euro. E bine ca e mama si nu a renuntat la a fi cocheta. Are haine de brand si e cu copilul. Cred ca imi place de ea cum isi poarta corpul si ce naturalete are. Primeste trofeul WOW."

Urmareste declaratiile Iuliei Albu pe WOWbiz.ro!