Iulia Albu a maturat cu Andreea Raicu: "Arata ca un pom de Craciun"- Uite cine sunt vedetele care au luat trofeele WOW si BAU! Sotii Lis au fost iar desfiintati

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 20 sep 2020, 12:40

Daca a fost joi, de la WOWbiz nu avea cum sa lipseasca Iulia Albu.

Cel mai temut fashion-editor din Romania nu a iertat pe nimeni, indiferent de nume si de cat de mult au costat tinutele. Gafele vestimentare au fost taxate dur si de aceasta data.

Ce note au luat vedetele si ce comentarii a facut Iulia Albu, la WOWbiz, despre aparitiile lor la petreceri sau evenimente mondene:


Oana si Viorel Lis

Nu ar trebui sa purtam bentite din par sintetic cumparate de la metrou, sunt abominabile.

Cerceii aia sunt oribili. E intr-o zona groaznica, e undeva... intre metrou si autogara. Un cuplu ingrozitor! Exclus! Ii dam afara din rubrica.

Andreea Raicu

Crede ca, daca isi pune peste pantalonii din musama o fusta, salveaza situatia. Ei bine nu! Nu mai e cineva in momentul de fata, deci se poate imbraca si asa, nu e un capat de tara. Cand porti o astfel de tip si o camasa sau un top alb, trebuie sa alegi doar un accesoriu pe care sa il scoti in evidenta.
Sunt prea multe elemente. Arata ca un pom de Craciun. Machiajul... Nu isi mai permite machiaje foarte elaborate, nu mai are cum sa le sustina. Singurul lucru bun: machiajul minimal. Tinuta e supraincarcata. Nota 0.


DJ Wanda

Tinuta all black, cu accent pe dres si manichiura. E importanta incaltamintea. E o idee buna. Parul are acel aspect aranjat si neglijent in acelasi timp.
Tatuajele imi plac mult. Este un look foarte reusit in totalitate. Geanta este foarte frumoasa, insa ar fi trebuit sa fie putin mai mica. Daca lasi geanta, iti dam in seara asta trofeul WOW!


Vezi aici ce note au primit Horia Brenciu, Jojo sau Nico!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.