Iulia Albu a prins-o cu mata-n sac pe Alexandra?"Nu e nicio problema, cu toatele trebuie sa recunoasteti la un moment dat, nu va acuza nimeni.Tu trebuie sa MINTI mai bine, fiind actrita...Este evident ca cineva iti face TINUTELE" Cum s-a aparat concurenta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 sep 2017, 17:10

Alexandra a facut din nou o figura buna in fata juratilor "Bravo, ai stil!"

Alexandra a fost extrem de apreciata pentru styling-ul pe care l-a facut in aceasta editie de "Bravo, ai stil!", mai ales de catre Maurice care nu considera ca rochia o mareste. Insa, desi Iulia a apreciat exercitiul stilistic al concurentei, i-a scos in evidenta faptul ca este ajutata si are acces la creatii ale designerilor romani, iar tinutele nu sunt concepute de ea.

"Imi place ce ai facut, cred ca ai capatat acces la o baza larga de nume de designeri.

La tine este evident ca cineva iti face tinutele. Cu toate trebuie sa recunoasteti ca sunteti, nu e nicio problema, nimeni nu te acuza. Hai sa ne asumam...tu trebuie sa minti mai frumos, Alexandra, ca esti actrita...i-a spus raspicat Iulia Albu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.