Iulia Albu a taiat iar in carne vie! "Andreea Berecleanu poarta o porcarie, o mizerie de rochie, Ana Ferent e nasica de la tara, ma dor ochii "- Vezi cine a luat trofeele WOW si BAU!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 14:40

Iulia Albu a fost necrutatoare si de aceasta data. Fashion-editorul de la WOWbiz a analizat tinutele vedetelor si le-a dat note pentru alegerile facute.

Iulia nu a iertat pe nimeni si a criticat in stilu-i caracteristic hainele purtate

Andreea Banica are un stil mai curatel. Are grija de accesorii. Ii vine putin ciudat in zona bustului, se vede ca nu e facuta pentru ea. E coafata. Ii dau 8,5.

Brigitte Sfat a ales o rochie corecta. Oricat de natural te-ai machia, tot arata foarte incarcat, cand ai multe operatii.

Ilie stie sa se imbrace. Nota cuplului este 7,5. Ea a luat un 5.

Nu are greseli, dar nu inteleg acea culoare a cravatei. Manseta nu este vizibila, a incercat sa ne pacaleasca. Maneca sacoului este prea lunga, la fel si cea a camasei. Si pantalonul este foarte lung.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


As
fi evitat fusta neagra si pantofii negri, mai bine purta albastru. Fara acel colier la gat, este incercare prea mare de asortare. Primeste 6,8.
Vezi VIDEO pe wowbiz.ro!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.