Iulia Albu a taiat in carne vie! Le-a facut praf pe Bianca Dragusanu si Andra si i-a dat trofeul wow lui Carmen Bruma! Vezi cine a luat BAU: "Pentru fata asta de caprioara plouata merita!"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:30

Iulia Albu a comentat si in aceasta joi tinutele vedetelor. Fashion editor-ul nu a menajat pe nimeni.

Bodan Vladau- O tinuta black de baiat rau, jacheta din piele, este peste puterea mea de intelegere. Culmea extravagantei are talpa alba. iubita lui arata ceva mia bine, nu complet, doar foarte pe aproape. Nu inteleg de ce trebuie sa-l comentam. O sa-i dam o nota de 5.


Adina Halas- Acel papion aruncat la gat, neinnodat, neterminat cu jacheta asta din plastic, din piele, straluceste straniu si are un efect foarte ieftin.
Pantalonii suflecati pescareste, totul completat de o coafura incerta ce pare executata de un copil de trei ani, primeste minus infinit.


Ramona Badescu- Arata a pitipoanca iesita in club acum trei ani. Este ceva sinistru. Cum sa porti asa o blana? Cum sa vii cu mortaciunile pe tine? Dupa o anumita varsta este mai bine sa purtam lucruri mai putin dezbracate si mai sofisticate.
Primeste -43.


Andra- Jachetele din denim sunt in voga acest sezon. Ceea ce este tamp la aceasta tinuta este palaria care e pusa pe ceafa. Palaria se poarta pe cap si ea o poarta pe ceafa. Parca ar fi un personaj din desene animate. Botinele care au platou o patratesc, o ingrasa. Chiar daca e o tinuta casual, putea sa arate si altfel. Nu era cazul sa imbrace asa ceva.
Eu am asteptari mai mari de la Andra. Este un performer cu milioane de fani si ma astept ca ea sa fie un exemplu pentru fanii ei. Poate ar fi bine sa-si angajeze un stilist. Andra primeste 0.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Giulia Anghelescu- Cu niste cizme

maro in picioare, cu fata de caprioara plouata, e momentul sa ia un BAU.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.