Iulia Albu: "Am satisfactia ca si-au luat-o de la o femeie..." Vezi cum si-a batut joc de baietii din Discote-k in ultimul hal

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 oct 2020, 11:45

Iulia Albu le-a dat clasa si in acelasi timp o lectie baietilor din gasca dementa de la Discote-k. Uite cum a ras de ei!

Iulia Albu a reusit sa ii faca pe baietii din show-ul Discote-k la o cursa de karturi. Cine se astepta ca o femeie va reusi aceasta performanta cu atatia barbati in jur, dar iata ca fashion editorul nu doar ca i-a intrecut, dar le-a si lansat o provocare.

Fiecare a fost increzator in fortele proprii, insa cand au vazut ca o femeie ii depaseste pe pista, au inceput sa isi gaseasca fiecare cate o scuza.

Alexandru Conovaru a preferat sa conduca in siguranta si sa nu se aventureze ca sa nu i se intample ceva, iar Strunila, nu e un mare pilot, dupa cum si Corbeanu o spune fara menajamente...dar Iulia..Iulia a fost senzationala, a condus fara nicio problema...Vezi ce le-a spus baietilor la finalul cursei in VIDEO de mai jos!##VIDEO122529##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.