Iulia Albu, aparitie inedita in platoul "WOWbiz"! Iata ce vedete a laudat si pe cine a taxat pentru erori vestimentare grave!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 feb 2018, 14:34
video Foto(9)

Iata cine a fost vedeta care a primit trofeul WOW, dar si temutul trofeul BAU!

Cea care a deschis seria criticilor a fost Ana Baniciu, despre care Iulia Albu a mentionat ca nu ii place cum si-a asortat blana naturala.

"Nu inteleg aceste over-all-uri. Iubesc animalele si nici nu mi se pare ok sa purtati blana naturala. Daca tot purtati blana naturala, purtati o blana frumoasa!
Este o aparitie foarte slaba, nota mea este 3!", a spus Iulia Albu.


Chiar si Principele Nicolae a fost criticat pentru alegerea vestimentara facuta si a primit nota sapte.
"Costumul mi se pare interesant, imi place ca este dintr-un material mai moale. Imi place si rochia ei, nu a ales cea mai fericita coafura, dar are un machiaj foarte natural!"


Despre Andreea Ibacka, Iulia Albu a afirmat ca poarta o tinuta decenta de zi si i-a acordat nota sapte.


Laura Cosoi nu a incantat-o cu aparitia sa, despre care a zis ca are un look decent de zi si i-a dat nota 2.  "Are un look decent de zi, nu inteleg care este rolul cerceilor. Niciodata o haina semieleganta cu pantofi de sala. Nu conteaza ca e insarcinata."


Flavia a fost cea care a primit trofeul "Bau" din cauza aspectului ei obosit si neglijent.
"Imi place tinuta, dar nu imi place ce se intampla la machiajul strident care pare si sters! Foarte urat, Flavia! Ia un BAU!"


Cea care a incantat-o cu tinuta sa a fost Elena Basescu, despre care a afirmat ca are o tinuta reusita de zi.
"Arata superb aceasta tinuta, imi place ca a pus accent pe acea esarfa animal print. Si pentru ca are stil, o sa aiba si trofeul WOW."

 

 

Taguri: