Iulia Albu, aparitie uluitoare in platoul "Wowbiz"! "Am avut un accident vestimentar!" Iata ce note au primit de aceasta data vedetele analizate de Iulia si catre cine s-au indreptat trofeele Wow si Bau!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2018, 12:26
video Foto(9)

Cu o dispozitie aparent buna, Iulia Albu a dat startul rubricii sale si a luat la puricat vestimentatia vedetelor.

 
In ceea ce il priveste pe Dorian Popa, Iulia Albu a subliniat faptul ca observa o deformare in zona frontala: "Este ceea ce noi la "Bravo, ai stil!" numim bosoalca!". Deranjata de tinuta complet galbena a cantaretului, Iulia i-a oferit nota -21.

"Imi place foarte mult acest look al Romanitei, imi place ca a punctat cu un ruj rosu, imi place cum isi poarta parul! E o tinută care ii vine bine, pe care o poti purta oricand!", a spus Iulia Albu.

"Imi place ca a abordat acest stil de ochelari, imi place ca are hainele pe masurile lui! Din pacate, insa, incaltamintea e foarte urata! Atitudinea il salveaza!"

"Mi se pare ca toata lumea are impresia ca poate purta o rochie neagra. Nu o poti accesoriza cu o bratara din lemn sau cu ceas. Ce trist! Imi place cum are parul, machiaj, nu am mai vazut-o de mult asa, nu vreau sa fiu rautacioasa!"

 "Imi place ca a ales o incaltaminte in alt ton, dar costumul e foarte urat. Acea camasa nu este potrivita! Nu e o camasa ce poate fi purtata pe sub un costum! Trebuie purtată singura!"


Trofeul WOW a fost acordat Nicoletei Nuca. Artista a impresionat pe Iulia Albu cu o tinuta excentrica. "Imi place ca poarta ciorapi la sandale, imi place ca a ales acel latex.
Coafura este punctul forte, cred ca in aceasta seara o sa-i dau un trofeu WOW!"

 
Anca Serea a fost aspru criticata de aceasta data de Iulia Albu, care, fara sa stea prea mult pe ganduri i-a acordat nota zero.
"Imi place că îndrăzneşte. Acei jeansi nu au ce sa caute la un eveniment, sunt de mers la cumparaturi! Singurul lucru pe care ar fi putut sa-l faca e sa-si fi pus incaltaminte sport si o camasa alba.
Nu agreez cozonacii pe post de par!"

 
Vedeta care a primit trofeul BAU a fost Lavinia Pirva, care a fost surprinsa la un eveniment monden intr-o tinuta sport, total neadecvata.
"Un toc foarte urat, niste jeansi care nu o avantajeaza! Nota mea pentru Lavinia e un trofeu BAU. Nu pot mai mult!", a spus Iulia Albu.