Iulia Albu, ATAC la adresa Bianca Dragusanu, Andei Adam si Andreei Balan! Afla ce a zis despre ele

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:34

Iulia Albu a postat pe Facebook sfaturi pentru fetele care isi doresc sa devina pitipoance veritabile.

Iulia Albu le-a dat cateva sfaturi tinerelor care isi doresc sa ajunga pitipoance si le-a recomandat sa le ia drept model pe Anda Adam, Andreea Balan sau Bianca Dragusanu.

"Dupa multiple sesizari din partea voastra, here we go:
5/6 sfaturi de aur pentru a deveni PITIPOANCA PERFECTA(altele decat cele 10 scrise de Mihai Bendeac)

1. Uita-te atent in oglinda: daca inca nu ai silicoane, daca poti articula corect cuvintele si nu ai extensii inclusiv la unghiile de la picioare, e grav.

Nu dispera insa, atata timp cat inca respiri poti gasi un fraier care sa le plateasca.

2. Analizeaza atent profilul tau de Facebook. Incearca sa folosesti cuvinte cu cat mai putine silabe si cel putin o data la 3 cuvinte adauga un "gen". Renunta la predicate, punctuatie si acorduri in general.

3. Fii selectiva cu persoanele din anturajul tau. Daca ai prietene cu mai mult de10 clase, scapa rapid de ele.
Imaginea este extrem de importanta in acest domeniu iar concurenta acerba. ATENTIE! Regula nu se aplica absolventelor de facultati particulare la FF.

4. Fixeaza-ti un ideal. Ai de unde alege: Anda Pandam, Andreea Balalan, Bianca Bragusanu si lista poate continua. Studiaza-le contul de facebook cel putin 5 ore pe zi. Legea nu prevede vreo interdictie, insa deocamdata nu exista un curs acreditat in acest sens.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.