Iulia Albu, cina romantica cu iubitul, la un restaurant de fite din Capitala! Vezi cum s-a imbracat jurata “Bravo, ai stil!” Si-a luat si cainele cu ea

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 08 mai 2017, 08:48

Iulia Albu traieste o frumoasa poveste de dragoste langa Mike, un afacerist cu care s-a cuplat in urma cu mai bine de un an.

Desi are un program extrem de incarcat, pentru ca e prinsa in multe proiecte, jurata “Bravo, ai stil!” reuseste sa se imparta perfect intre cariera, rolul de mama si cea de iubita.

 

Daca despre proiectele ei vorbeste deschis si isi informeaza fanii cu tot ce face, ei bine, in ceea ce priveste viata personala, Iulia Albu nu dezvaluie mai nimic. Vedeta incearca sa-si tina departe de ochii curiosilor si de blitzurile aparatelor de fotografiat atat fetita, Mikaela, cat si iubitul Mike.

 

 

Paparazzii WOWbiz.ro au reusit insa sa surprinda imagini spectaculoase, recent, cu Iulia Albu si iubitul ei. Cei doi au iesit la un restaurant de fite din Capitala ca sa ia cina. Nu au fost singuri, ci si cu catelul vedetei pe care Mike nu l-a scapat din ochi.