Iulia Albu cu casca in cap, masca pe fata si pe tocuri in kart. Vezi cum s-a luat la intrecere fashion-editorul cu... Strunila

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 06 oct 2020, 22:30

WOWbiz.ro va prezinta azi cele mai tari imagini cu Iulia Albu, cel mai controversat fashion-editor al momentului. O s-o vezi intr-o ipostaza care te va lasa cu gura cascata!

 

FOTO  WOW| La asa ceva nu te asteptai! Iulia Albu cu casca in cap, masca pe fata si pe tocuri in kart. Vezi cum s-a luat la intrecere fashion-editorul cu... Strunila. Cine castiga, afli in Discote-K! Din toamna, la Kanal D
WOWbiz.ro va prezinta azi cele mai tari imagini cu Iulia Albu, cel mai controversat fashion-editor al momentului. O s-o vezi intr-o ipostaza care te va lasa cu gura cascata!
Iulia Albu nu este "o pretioasa", asa cum crede toata lumea.
Chiar daca nu se dezminte niciodata si demonstreaza cu orice ocazie ca moda primeaza, fashion-editorul este capabil si de... altceva. O dovedesc pe deplin imaginile pe care vi le prezinta, azi, WOWbiz.ro.
Puteti sa v-o imaginati pe Iulia Albu... intr-un kart? Cu casca in cap si... luandu-se la intrecere, pe pista, cu alte vehicule la fel de aerodinamice? Superba diva a acceptat provocarea de a se "da cu kartul" in hainutele ei de fite si pe tocurile ametitoare create de Mihai Albu, alaturi de cativa actori- printre care si Octavian Strunila- mai putin pretentiosi in ale modei,
dar cu state vechi pe scenele romanesti.
Totul face parte dintr-un scenariu bine pus la punct pentru "Discote-K", cel mai tare show de comedie care va debuta in aceasta toamna, la Kanal D. Vor fi momente absolut halucinante, pe care telespectatorii pe vor putea savura pe deplin.
“DISCOTE-K”  nu tine cont de limite, tipare, conventii sau ratiuni.  Vei rade, pentru ca nu ai  incotro!  Vei fi socat, pentru ca o sa-ti dam motive! Vei fi uimit, pentru ca am fost si noi!Din toamna, Kanal D te pune in fata unui fenomen TV care provoaca hohote de ras,
o terapie de buna dispozitie de neratat, mai ales daca ai avut o saptamana stresanta la serviciu. Show-ul  “DISCOTE-K” depaseste orice limita a imaginatiei!
Intra pe WOWbiz.ro si vezi mai multe imagini SENZATIONALE!

Iulia Albu nu este "o pretioasa", asa cum crede toata lumea. Chiar daca nu se dezminte niciodata si demonstreaza cu orice ocazie ca moda primeaza, fashion-editorul este capabil si de... altceva. O dovedesc pe deplin imaginile pe care vi le prezinta, azi, WOWbiz.ro.




Totul face parte dintr-un scenariu bine pus la punct pentru" Discote-K", cel mai tare show de comedie care va debuta in aceasta toamna, la Kanal D. Vor fi momente absolut halucinante, pe care telespectatorii pe vor putea savura pe deplin.
DISCOTE-K ”  nu tine cont de limite, tipare, conventii sau ratiuni.
 Vei rade, pentru ca nu ai  incotro!  Vei fi socat, pentru ca o sa-ti dam motive! Vei fi uimit, pentru ca am fost si noi!Din toamna, Kanal D te pune in fata unui fenomen TV care provoaca hohote de ras, o terapie de buna dispozitie de neratat, mai ales daca ai avut o saptamana stresanta la serviciu. Show-ul  “DISCOTE-K” depaseste orice limita a imaginatiei!

Intra pe WOWbiz.ro si vezi mai multe imagini SENZATIONALE cu Iulia Albu!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.