Iulia Albu, cu sanii la vedere in platoul WOWbiz! Ce cadou i-a adus fashion editor-ul Andreei Mantea! Prezentatoarea si-a pus mana in par cand a deschis cutia

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:59

Iulia Albu a purtat o tinuta inedita in rubrica de joi. Andreea Mantea a observat ca prin materialul transparent i se observau sanii care pareau mai mari.

Explicatia fashion editor-ului a fost una pe masura observatiei: "Din cauza ei au crescut sanii. Am mancat tot felul de lucruri interesante pe acolo si de asta".

Iulia Albu nu a venit in platoul WOWbiz cu mana goala, ci cu o cutie rosie imensa. La un moment dat Andreea Mantea si-a deschis cadoul si a gasit in cutie o matura stilizata.

"Sper ca observi cat efort am depus pentru tine si ca in sfarsit ai si tu un accesoriu decent.

De gatit nu prea te pricepi, m-am gandit ca macar cu matura te descurci mai bine. Am renuntat la acest accesoriu, la facalet. Daca nu iti place ti-o iau inapoi pentru ca imi place si mie", a spus Iulia Albu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.