Iulia Albu despre noul stil vestimentar al Monicai Gabor! Ai sa ramai SURPRINS de ce spune fashion editorul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:43

Monica Gabor o duce bine in America, din cate se vede. Datorita iubitului chinez, Mr Pink, romanca noastra participa la evenimente de clasa, in compania unor staruri internationale.

“Monica Gabor arata in perfecta concordanta cu statutul pe care-l are si acela de iubita/logodnica de milionar chinez. In mod cert, finantele prietenului dau acces nelimitat la branduri de renume, iar pretentiile acestuia sunt, cu siguranta, diferite de cele ale domnului Columbeanu, in compania caruia se afisa in permanenta in tinute pe cat de costisitoare, pe atat de nepotrivite. Evolutia este una notabila, deja vorbim de o cu totul alta zona silistica, ceea ce nu este rau.

Ca minus, as puncta pantofii care nu au ce cauta la aceasta tinuta, mai ales in contextul parului si machiajului ales. Stilul ei si cel al Algelicai Bridges sunt foarte diferite, neputand indica nici cel mai mic punct comun. Vorbim despre o cultura complet diferita si de o femeie bine trecuta de 40 de ani care chiar daca nu impresioneaza neaparat prin atitudine si stil, are o semnatura clara”, a explicat fashion editorul pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii