Iulia Albu in cel mai nebun interviu: "Am probleme cu capul" Cati bani castiga, divortul, ouale de la gaina Loulou si despre ea ca mama

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 09:15

Iulia Albu a acceptat provocarea EVZ ca sa participe in show-ul online PUTIN CAM DIRECTI care este difuzat exclusiv online pe site-ul publicatie in fiecare miercuri de la 19.30.

Intr-o ora de transmisiune live a trecut prin toata viata ei si a dezvaluit  toate detaliile despre adevarata Iulia Albu, dincolo de replicile “putin cam directe” pe care le are la fiecare aparitie.

PCD:  Cum era Iulia Albu in liceu? Ce probleme ai avut? Prima tigara, prima iubire etc.


I.A.: Am terminat liceul George Cosbuc, am fost imbracata in jeansi si pantofi sport in toata aceasta perioada.

Am avut o problema cu greutatea, de fapt  ceilalti au avut o problema cu greutatea mea, chiar si parintii mei, eram mult prea slaba. Am decis ca trebuie sa ma ingras.Mi-a reusit pentru putin timp. in liceu, colegii nu ma puneau ma la punct, dar in scoala generala da. Toate lucrurile acestea m-au intarit. Cat despre fumat, nu am fumat niciodata. Mi se pare dezgustator. Cat despre prima iubire, nu nu a fost in liceu.
Pentru mine liceul nu a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea, asa cum se zice.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16778625/1/media-142675365690885600.jpg
PCD: Ai spus ca ai avut o copilarie frumoasa. ti-a lipsit ceva?

I.A.: Da, parintii mei nu m-au lasat sa am parul lung, motiv pentru care acum … IA DE AICI, TATA!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

PCD: 

Trecem usor de liceu si ajungem in facultate. Ai absolvit Facultatea de Drept din Bucuresti. Ce ne spui despre viata ta de student?

I.A.: A fost o facultate foarte grea. M-am mai certat cu anumiti profesori, am avut cateva meciuri. Am avut si profesori extraordinari ca Boroi sau Dan Oancea, ma simt privilegiata ca am putut absolvi aceasta facultate. Nu am intrat din prima la Drept, am intrat in al doilea an, a fost o mare dezamagire, dar in urmatorul an am facut meditatii si am reusit.
Apropo de asta, nu mi-a placut niciodata sa invat, chiar daca si acum sunt studenta.Nu am tocit niciodata. L-am cunoscut in anul 2 pe Mihai Albu, iar in anul 3 ma maritam. Citeste continuarea interviului nebun pe evz.ro!