Iulia Albu, in premiera, impresionata de tinuta Andreei Marin! "Zana" a primit trofeul WOW! BAU a luat cine te astepti mai putin

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:59

Fashion editorul a avut o aparitie uluitoare.

Andreea Raicu- arata asa suav, ca Alba ca Zapada fara cei sapte pitici. Imi place oarecum accesorizarea. As fi preferat sa nu aiba centura metalica. E una dintre cele mai bune aparitii. Andreea primeste astazi 7,2.


What's Up- Mie imi place foarte mult What's Up. Imi place cum si-a asortat sapca. A optat pentru o incaltaminte aurie care in acest context functioneaza.




Andreea Marin- Nimic spectaculos, accesoriile prefer sa nu le comentez. Astazio imi place foarte mult Andreea Marin. A iesit din zona ei complet. A riscat foarte mult pe partea de pantraloni. Mi se pare un act de curaj sa porti o asemenea piesa. Ador cum ii sta cu breton. Andreea Marin va primi un trofeu WOW.


Andreea Banica- Consider ca piesele pe care le poarta pot fi purtat in foarte putine situatii ca sa fie in actualitate.
Daca ne incadram intr-un look de zi, felicitari, nota 8.


Chef Patrizia- Acest tip de poseta nu se poarta de parca am cara ceva foarte greu. Imi place foarte mult zona capului, machiajul si tunsoarea. Consider ca le-ar putea pastra foarte mult timp. Fiind o tinuta de zi ar trebui sa aiba o haina cu maneci, nu vesta. Patrizia are o aparite proasta si e pacat pentru ca are foarte mult potential.
Ii voi da un trofeu BAU.




























Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”