Iulia Albu isi ajuta colegele de la Facultatea de Actorie! Le scoate la evenimente mondene

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:03

Celebrul fashion-editor Iulia Albu a participat, marti seara, la un eveniment monden ce a avut loc la Biblioteca Nationala din Capitala. Evident, asa cum ne-a obisnuit pana acum, Iulia a facut furori cu tinuta ei, dar si cu stilul extravagant, reusind sa lase cu gura cascata publicul prezent.

Celebrul fashion-editor Iulia Albu a participat, marti seara, la un eveniment monden ce a avut loc la Biblioteca Nationala din Capitala. Evident, asa cum ne-a obisnuit pana acum, Iulia a facut furori cu tinuta ei, reusind sa lase cu gura cascata publicul prezent.

Bluza putin transparenta si ochelarii de soare cu patru lentile au atras toate privirile, moment imortalizat de bliturile aparatelor de fotografiat. Totusi, stilul extravagant al Iuliei n-a fost atat de barfit de carcotasi, pe cat a fost accesoriul pe care l-a prezentat.
Astfel, mai nou, Iulia Albu nu mai participa la evenimente fara sa aiba agenda cu ea. Satena noteaza in caietel, pe liniute, cum s-a desfasurat intregul eveniment, dar si ceea ce nu i-a placut. “Agende am toate culorile pentru a le putea asorta cu tinutele”, a declarat ea pentru WOWbiz.ro.

Si daca pana acum venea singura la evenimente, de aceasta data Iulia Albu a venit insotita, insa nu de Mihai Albu.
Fashion-editorul si-a propus sa-i scoata in lumea mondena pe colegii de la facultate. Din acesata toamna, Iulia este studenta in anul I la Facultatea de Actorie din cadrul Universitatii Bucuresti.
Gabriela Grigoriev
Style Definitions*/ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";}

 

Taguri: