Iulia Albu, la cutite cu fostul sot! Fashion editor-ul a scos la iveala lucruri pana acum ascunse din trecut: "Am fost intr-o depresie crunta. Aveam 45 de kilograme si voua va era frica sa nu ma frang!"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:35

La trei ani de la divort, Iulia si Mihai Albu nu au ingropat securea razboiului. Saptamana trecuta un nou scandal a izbucnit intre cei doi fosti soti.

Designer-ul de incaltaminte ii reproseaza Iuliei Albu ca nu exista un program bine pus la punct in ceea ce priveste timpul petrecut cu Mikaela.

"Sunt zile in care am filmari foarte multe. Atunci bona si familia mea ma ajuta cu Mikaela. Sunt zile in care nu filmez si i le dedic in totalitate Mikaelei. Orice persoana care lucreaza e normal sa treaca prin lucrurile astea. In ultimul timp fostul meu sot s-a iplicat mai mult.

Vrea sa-si petreaca mai mult timp cu ea, insa are niste conditii stranii. Pe mine nu ma prinde postura de victima. Sunt o femeie care isi poate creste singura copilul.


Totul a pornit de la momentul in care m-a dat in judecata si a scapat in presa anumite informatii. Eu dupa ce am divortat am obtinut o suma ricola dupa divort. Apartamentul in care stau nu l-am dobandit in urma casatoriei.
Nu am considerat ca a fost un favor. Eu m-am mutat cu Mikaela intr-o casa cu doua camere pe care am aranjat-o eu.

Eu nu am putut sa iau nici macar o piesa de mobilier din ce am dobandit impreuna. Nici macar doua boxe nu am putut lua. Mi-a facut scandal cand le-am luat si i le-am dat inapoi pentru ca nu vreau sa ma tiganesc", a declarat Iulia Albu la WOWbiz.


"Nu i-am ingradit accesul Mikaelei la tatal ei si nici invers. Pana acum nu a existat aceasta preocupare. Un copil este imprevizibil. A fost bolnava de cateva ori si nu a vrut sa o ia. S-a intamplat sa merg la piscina cu Mikaela. Noi nu avem weekend-ul in care o ia el si in care o ia el. Stiti in ce stare eram de mult.


Eram intr-o depresie crunta si nu aveam cum sa ma lupt cu el. Aveam 45 de kilograme si va era frica sa nu ma frang. La cat sunt eu de bataioasa isi imagineaza cineva ca eu cresc copiii din acesti bani (n.r.- pensia alimentara). Nu este nevoie sa contribuie mai mult pentru ca am destui bani. Daca el vrea sa cumpere bilete la teatru poate sa o duca in aceeasi zi.
Am inteles ca e o problema cu iubitul meu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Au fost momente in care nu am avut ce manca in casa cu acel om.
Am fost momente in care a trebuit sa-i cer bani tatalui meu pentru a-mi cumpara un laptop. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca alticineva a decis pentru mine si mi-a dat libertatea cand nu am avut putere sa o cer. Nu a fost decizia mea sa divortez. El a vrut sa divortam. Eu imi doream, insa pe mine parintii mei m-au invatat niste principii foarte puternice. Pentru mine familia e ceva sfant. Tata intotdeauna mi-a spus ca fac o greseala cu aceasta casatorie", a adaugat Iulia Albu.


"Sunt chestiuni pe care nu am de ce sa le discut. Noi suntem divortatti de patru ani. E normal ca fiecare sa-si refaca viata. Bineinteles ca un copil e afectat. Deocamdata relatia este serioasa. Copilul in momentul asta intelege ca are doi tati. Sunt niste termeni care functioneaza de obicei intr-o familie. Imi doresc ca fetita mea sa nu treaca printr-un scandal public si ca mama ei sa inteleaga ca fetita trebuie sa aiba un program bine stabilit", a spus Mihai Albu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.