Iulia Albu, la un pas sa fie luata cu salvarea din emisiunea WOWbiz! Intra sa vezi ce a patit fashion editorul!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:38

Iulia Albu a venit luni seara in platoul emisiunii WOWbiz “mai mult moarta decat vie”.

Chiar inainte de a intra in platou, fashion editorului i s-a facut rau, a varsat si era cat pe ce sa lesine. “Ieri, toata ziua i-a fost rau, a varsat, a avut dureri de cap, nu putea sa stea pe picioare. Era mai mult moarta decat vie. Nici nu a prea putut manca de rau ce ii era. Luni seara, a acceptat invitatia de a merge la WOWbiz desi ii era rau.

Mihai, fostul sot, a ajutat-o sa se urce in masina cand a plecat de acasa. Inainte de a intra in emisiune, cativa membri din echipa i-au dat apa, lamaie, zahar, ca sa-si revina. Nu stiu cum a stat in emisiune, cum a vorbit. Nu se vedea ca ii este rau. Ea crede ca a fost deochiata… Cand a ajuns acasa, cu chiu cu vai, bona fetitei ei i-a spus rugaciunea “Tatal Nostru”, i-a spus de deochi.
Si-a mai revenit putin, dar nu complet. S-a speriat ca va lesina in platoul emisiunii si ca va veni salvarea. Pana la urma s-a descurcat in platou. Oricat de rau i-ar fi fost, mergea la WOWbiz. Este meseria ei, o face cu placere si nu se pune problema sa lipseasca vreodata. Tin minte, in urma cu cateva luni, i-a fost foarte rau si a ajuns la spital. A stat sa i se faca o perfuzie si a plecat la emisiune, desi medicii i-au spus ca trebuie sa stea internata o noapte”, ne-au declarat surse din anturajul Iuliei Albu.
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.