Iulia Albu: “Mananc absolut tot ce vreau!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Iulia Albu are 52 de kilograme si 1,76 metri inaltime.

 

Iulia Albu: “Mananc absolut tot ce vreau!”
Iulia Albu are 52 de kilograme si 1,76 metri inaltime. Desi toata lumea in jurul ei crede ca fashion-editorul se topeste pe picioare, ea se simte extraordinar de bine in pielea ei si mananca tot ce-i pofteste inimioara.
“Recunosc ca am un stil de viata de cele mai multe ori sanatos chiar daca uneori, din cauza programul extrem de incarcat, mi se mai intampla sa sar cate o masa.
Beau zilnic intre 2 si 4 litri de apa si incerc pe cat posibil sa evit alimentele periculoase. Am insa o zi pe saptamana cand mananc absolut tot ce vreau, de exemplu, saptamana asta am programat deja o portie de ciolan Deutsche Kneipe (ciolan cu crusta crocanta)”, a spus Iulia Albu.
Fashion editorul prezinta rubrica “Verdict Iulia Albu”, in fiecare joi seara, in cadrul emisiunii “WOWbiz” de la Kanal D.

Desi toata lumea in jurul ei crede ca fashion-editorul se topeste pe picioare, ea se simte extraordinar de bine in pielea ei si mananca tot ce-i pofteste inimioara.  

Recunosc ca am un stil de viata de cele mai multe ori sanatos chiar daca uneori, din cauza programul extrem de incarcat, mi se mai intampla sa sar cate o masa. Beau zilnic intre 2 si 4 litri de apa si incerc pe cat posibil sa evit alimentele periculoase.

Am insa o zi pe saptamana cand mananc absolut tot ce vreau, de exemplu, saptamana asta am programat deja o portie de ciolan Deutsche Kneipe (ciolan cu crusta crocanta) ”, a spus Iulia Albu.

Fashion editorul prezinta rubrica “ Verdict Iulia Albu ”, in fiecare joi seara, in cadrul emisiunii “ WOWbiz ” de la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.