Iulia Albu, moment suprinzator! Cine este vedeta care a primit trofeul "WOW"? "Domnita de Alba" nu-i stia nici macar numele, dar i-a dat premiul cel mare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 apr 2017, 10:18

Asa cum ne-a obisnuit, in fiecare joi, Iulia Albu taie si spinteca! Invitata in platou la WOWBiz, Iulia Albu a surprins cu notele acordate vedetelor.

Vedetele care de-a lungul timpului au primit cele mai mici note, au reusit de data aceasta sa o impresioneze placut pe Iulia Albu, iar una din artistele cele mai populare ale momentului a obtinut trofeul "WOW", pentru cea mai buna tinuta. Iata "nominalizatii":

Andra: Andra si cu Andreea Marin marcheaza in aceasta saptamana niste aparitii istorice. Este pentru prima oara cand arata bine. Tinuta este foarte buna, desi aproape previzibila.

Primeste nota 8,8!


Delia: A schimbat un pic registrul, nu sunt mare fan al acelor incaltari, dar ei ii vin bine. Nu este o tinuta dezastruoasa. Primeste nota 7.


Florin Ristei: Are o tinuta previzibila, banala. Cand porti o pereche de pantofi de acest tip trebuie sa fie curati. Este impardonabil. Primeste nota 0!

Anca Turcasiu: Este o tinuta buna pentru un botez, pentru o doama fara prea multe pretentii. Are si acea ata la mana...Ma gandesc ca daca ii dam un trofeu poate o mai impulsionam. Asa ca ii vom da un trofeu BAU!

Irina Rimes: Nu ma intereseaza aceasta domnisoara. Nu stiu ce as putea comenta despre aceasta tinuta. Este o tinuta buna. Punct.
Felicitari, trofeul WOW!