Iulia Albu: “Mos Nicolae mi-a adus 80.000 de prieteni pe Facebook!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:57

Iulia Albu nu a avut mari pretentii de la Mos Nicolae si asta pentru ca, spune ea, a primit cel mai frumos cadou de la prietenii ei virtuali.

 

Iulia Albu: “Mos Nicolae mi-a adus 80.000 de prieteni pe Facebook!”
Iulia Albu nu a avut mari pretentii de la Mos Nicolae si asta pentru ca, spune ea, a primit cel mai frumos cadou de la prietenii ei virtuali. Fashion editorul a adunat 80.000 de “like-uri” pe pagina oficiala de Facebook, reusind astfel sa aiba un numar mai mare de prieteni decat majoritatea publicatiilor de moda din Romania.
“Le multumesc celor care mi-au fost si-mi sunt alaturi in acest demers dificil si multumesc intregii mele echipe Kanal D alaturi de care am demarat unul dintre cele mai relevante proiecte in zona de critica de moda din acest moment din Romania. Mos Nicolae mi-a adus conturarea unei evolutii frumoase in acest an, respectiv un numar de peste 80.000 de “like-uri” pe pagina oficiala de Facebook si un numar constant in crestere de vizitatori ai site-ului meu.
Dupa un an atat de agitat, imi doresc liniste, desi cu totii stim ca eu nu pot sta prea “linistita” niciodata”, a declarat prezentatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu”, de la Kanal D.
Iulia Albu prezinta in fiecare joi seara, in cadrul emisiunii “WOWbiz”, de la Kanal D, rubrica “Verdict Iulia Albu”.

Fashion editorul a adunat 80.000 de “like-uri” pe pagina oficiala de Facebook, reusind astfel sa aiba un numar mai mare de prieteni decat majoritatea publicatiilor de moda din Romania.



Le multumesc celor care mi-au fost si-mi sunt alaturi in acest demers dificil si multumesc intregii mele echipe Kanal D alaturi de care am demarat unul dintre cele mai relevante proiecte in zona de critica de moda din acest moment din Romania. Mos Nicolae mi-a adus conturarea unei evolutii frumoase in acest an, respectiv un numar de peste 80.000 de “like-uri” pe pagina oficiala de Facebook si un numar constant in crestere de vizitatori ai site-ului meu.
Dupa un an atat de agitat, imi doresc liniste, desi cu totii stim ca eu nu pot sta prea “linistita” niciodata
”, a declarat prezentatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu”, de la Kanal D.

Iulia Albu prezinta in fiecare joi seara, in cadrul emisiunii “WOWbiz”, de la Kanal D, rubrica “Verdict Iulia Albu”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: