Iulia Albu, nota istorica la WOWbiz: O vedeta a reusit sa ia 9 din partea stilistului!

Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Iulia Albu, cel mai aspru critic d emoda din Romania a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu notele pe care le-a dat in aceasta seara vedetelor pentru tinutele vestimentare.

Iulia Albu a reusit si de data aceasta sa isi puna in cap cateva vedete cu criticile la adresa lor. Ea a lasat sa inteleaga prin comentariile facute la adresa vestimentatiei lor ca nu se pricep deloc haine. Oana Ionita ia nota 5 pentru ca arata ca o secretara. La fel si Alexandru Papadopol.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Alexandra

Stan primeste doua puncte in plus c anu poarta sutien, in total nota cinci deoarece are atasat acel portocaliu la maneci, iar pantofii si coafura sunt banale. Arata ca o pustoaica. Ar trebui sa se straduiasca ma mult. Cea care m-a impresionat cel mai mult este Amalia Nastase. Are o tinuta ok, ii dau noua. Oana Cuzino se imbraca clasic, m-am saurat de acest croi de rochie. Ia un 7.
Ioana Ginghina e prea plinuta pentru un astfel de model cu spatele gol, nu o avantajeaza. Ia nota 5, a spus Iulia Albu.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.