Iulia Albu: "Nu sunt genul de persoana supusa, care sa accepte regulile foarte usor"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Iulia Albu, jurata la „Bravo, ai stil“, show difuzat din 22 august, de luni pana vineri, de la ora 17:00, si duminica, de la ora 20:00, la Kanal D, a povestit pentru „Adevarul“ detalii mai putin stiute despre viata ei.

„Adevarul“: Cum crezi ca o sa te descurci in postura de jurat al emisiunii „Bravo, ai stil“?

Iulia Albu: Avand in vedere ca am branduit cel mai important proiect de fashion police din Romania alaturi de echipa de la Kanal D si de echipa de la „WowBiz“, „Verdict Iulia Albu“, participarea in acest juriu va fi, cu siguranta, un alt prilej de a construi un proiect solid si de succes.



Deja am o experienta de trei ani in televiziune, o experienta din care am invatat foarte, foarte mult, si, in acelasi timp, am si evoluat intr-un fel in care n-as fi putut sa evoluez. Avand anumite studii la baza am putut sa explorez si o alta latura a mea.

In acest moment, atat eu, cat si intreaga echipa detinem toate elementele pentru a face un show de exceptie.


Telespectatorii urmeaza sa te vada intr-o ipostaza inedita?

In prima gala live voi dansa tango, sper eu, fara incidente majore (Rade). Repetitiile sunt foarte solicitante si sunt zilnice. Dar, alaturi de coregraful cu care lucrez sunt sigura ca vom face un spectacol foarte interesant.

Nu vreau sa dezvalui foarte multe, rochia a fost conceputa special pentru aceasta gala. La fel si incaltamintea si absolut tot, ca deobicei.


Cand vor fi difuzate galele?


Galele vor fi difuzate in fiecare duminica, de la ora 20:00, sunt spectacole in sine, cu invitati speciali, tot in gale au loc eliminarile. In timpul saptamanii, emisiunea e difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:00.

Cititi continuarea pe adevarul.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.