Iulia Albu o face praf pe Brigitte Sfat pentru tinuta transparenta! “Sutienul este mult prea mic si chilotul fals nude pe care il poarta este deranjant de vizibil” Nici Doinita Oancea nu a scapat de tirul juratului de la "Bravo, ai stil"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 12:50

Brigitte Sfat a socat, zilele trecute, la o petrecere cu staif, in momentul in care si-a facut aparitia!

Sotia lui Ilie Nastase a ales sa poarte o rochie excentrica, neagra, cu imprimeu multicolor, transparenta, care i-a aratat... tot! Motiv pentru cunoscutul fashion editor Iulia Albu sa ii taxeze, in stilul propriu, tinuta.


Iulia Albu este nemiloasa cu rochia aleasa de Brigitte Sfat care, in viziunea juratului de la Bravo, ai stil, nu i se potriveste absolut deloc, in principal din cauza detaliilor.

“Este foarte important cand iti alegi o tinuta ca, in primul rand, trebuie sa iti vina.
Detaliile sunt cele care distrug de cele mai multe ori o tinuta asa cum este si in cazul de fata: sutienul este mult prea mic si atunci cand se ridica lasa la vedere un san,  de altfel frumos, in plus, chilotul fals nud pe care Brigite il poarta este deranjant de vizibil. Sandalele aurii nici nu mai conteaza in acest context, in care, cu siguranta,  doamna Nastase s-ar fi putut lipsi si de colier.
E prea mult”, a spus fashion editorul.


Doinita Oancea insa nu a scapat de tirul vedetei. “Are un look Manoushi inspire, accesorizat cu flori naturale. Fireste ca se uita la “Bravo, ai stil”, insa compozitia nu este una tocmai fericita si arata mai degraba ca o salata, nu ca un buchet. Exista limitari clare, iar noi ne delimitam si mai clar de ele”, a pus punctul pe “i” Iulia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tinuta Dianei Dumitrescu este comentata in stilul sau, acid, de Iulia Albu. “Diana cunoaste reteta unei aparitii fabuloase… accesorizarea unei rochii ieftine cu o dantela aurie si atarnarea cu aplomb a catorva vietati moarte pe langa!!! Cocul de nasa completeaza cu succes aceasta compozitie ce frizeaza ridicolul, focusand
atentia pe manusi, care, fireste, nu mai conteaza atat de mult, dar care in alt context poate ar fi facut diferenta”.