Iulia Albu o face praf pe Giulia! "Traim intr-o tara de inculti, spagari si prostituate”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:24

In urma cu cateva luni, Giulia a facut furori la un eveniment monden unde a purtat o tinuta cu un imprimeu religios.

La vremea respectiva, nu numai celebrul fashion editor Iulia Albu i-a comentat vestimentatia, ci chiar reprezentati ai Bisericii Ortodoxe s-au aratat ofensati de tinuta solistei.

Ei bine, recent, au aparut fotografii cu Chris Brown intr-o revista renumita. Vedeta internationala purta un tricou cu un imprimeu asemanator ca cel de pe rochia purtata de Giulia. Cantareata s-a aratat uimita de acest lucru, ba chiar a si emis un comunicat de presa intitulat "Imprimeul religios care a scandalizat Romania ajunge international! Chris Brown o copiaza pe Giulia?": “Sunt o mare fana a tinutelor cu printuri, astfel ca tinuta propusa de

Maria Simion mi-a placut din prima. La nivel international sunt branduri ce au lansat colectii de inspiratie religioasa. Faptul ca un artist de talia lui Chris Brown poarta un astfel de tricou nu trebuie sa socheze pe nimeni, insa ma bucura ca inca o data se dovedeste faptul ca si aici in Romania avem designeri talentati care intuiesc trendurile internationale!”, sustinea Giulia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

“In lumina ultimelor informatii aparute in presa, ma simt nevoita sa

fac cateva precizari avand in vedere faptul ca, aparent, sunt singurul profesionst in moda care poseda cultura si determinarea necesara pentru a lupta cu acest sistem. Tricoul purtat de Chris Brown pe coperta XXL Magazine face parte din colectia primavara – vara 2013 semnata Aston Mozie, colectie prezentata in 2012. Giulia Huidu, cumnata domnului a carei realizare majora este ca a omorit trei oameni nevinovati si, evident, a scapat fara sa faca o zi de puscarie, ar fi bine sa inteleaga ca simpla trimitere a unui comunicat de presa in care se lauda cu realizari care nu ii apartin este nu
numai penibila, dar si o ofensa adusa inteligentei tuturor locuitorilor acestei tari. Romania nu este locuita doar de prostituate, inculti si spagari, asa cum aparent cred unii. Sunt foarte curioasa ce parere ar avea Aston Mozie despre articolele aparute recent in Romania, mai ales in contextul in care pe pagina oficiala a brandului regasim atentionari privind tentativele de plagiat, ce-i drept, din partea unei companii cu nume sonore, nu a unei croitorii de cartier”
, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.