Iulia Albu, plina de vanatai pe corp si brate! Explicatiile fashion editorului sunt te vor soca! ”Pe mine nu ma loveste nimeni fara sa-mi placa”

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:34

Iulia Albu a bifat, luni seara, o premiera in cariera sa. Controversatul fashion editor, care poate fi vazuta in fiecare seara de joi, la WOWbiz - Kanal D, in platou, a avut primul sau vernisaj, la o galerie de arta luxoasa, unde si-a etalat creatiile futuriste.

Pentru ca era vorba despre evenimentul sau, toti invitatii se asteptau ca Iulia Albu sa adopte in seara lansarii sale o tinuta vestimentara soc, asa cum ne-a obisnuit. Surpriza, insa, pentru ca cei care au ajuns la vernisajul “Draga Dragana” au vazut in fata lor o Iulia Albu fara masti pe fata, pene, margele sau alte accesorii spectaculoase, fashion editorul imbracand aceeasi rochie- salopeta pe care a purtat-o si in atelier, cand a lucrat creatiile sale.



De culoare neagra, lunga si sparta pana sus in talie, rochia-salopeta ii lasa Iuliei Albu bratele la vedere, pe cel stang putand sa se distinga cu usurinta o vanataie dureros de mare si de vizibila, care lasa loc la interpretari.

“Sunt vanatai si-mi place sa le arat, sunt mandra de fiecare vanataie pe care o am si de fiecare zgarietura si de fiecare cearcan pe care-l am ca urmare a acestei perioade de munca.
Nu m-a lovit nimeni, stati linistiti. Pe mine nu ma loveste nimeni fara sa-mi placa. M-am lovit in foarte multe fiare in atelier. Trebuia sa ma strecor printre ele, sa le mut dintr-o parte in alta. Toate manechinele sunt facute special pentru aceasta expozitie, nu sunt cumparate. Au un sistem special de montare pentru a putea fi imbracate/dezbracate”, a dezvaluit Iulia Albu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Odata elucidat misterul vanatailor existente pe corpul sau, Iulia Albu ne-a vorbit despre “Draga- Dragana”, primul sau vernisaj realizat in calitate de artist plastic.
“Este colectia mea de licenta dupa absolvirea facultatii de moda din cadrul UNARTE. Am ales un spatiu care sa ilustreze cel mai bine viziunea mea contemporana asupra modei ca fenomen in arta. Ideea cu aceasta colectie a plecat de la valorile profund romanesti. O sa regasiti imprimeuri care par desprinse din cele lucrate de mestesugarii nostri, structuri foarte complexe. Este cumva un manifest impotriva societatii ermetice. Nu este o colectie de moda ca atare, ci este un experiment.
Si poate ca asta ma si caracterizeaza foarte tare ca artist, faptul ca eu nu ma rezum la a face prezentari de moda cu haine comerciale. Din punctul meu de vedere moda face parte din arta atata timp cat este tratata ca atare.

Toate manechinele de aici sunt realizate prin tehnica mulajului si au fost facute pe corpul meu. Da, am fost goala cand mi s-au facut aceste mulaje.
Si cand fac baie sunt tot goala. Da, am stat dezbracata si au fost trei sculptori care s-au ocupat de asta”, ne-a explicat Iulia Albu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.