Iulia Albu pune vedetele la zid! Doua vedete care si-au botezat copiii au luat trofeele "WOW si "BAU"! Despre cine e vorba?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 mai 2017, 09:56

Asa cum ne-a obisnuit, in fiecare joi, Iulia Albu a luat vedetele la puricat si le-a analizat tinutele purtate la cele mai ravnite evenimente mondene.

Laurette: In principiu este in regula sa purtati astfel de salopete, daca nu arata atat de dezastruos. O salopeta trebuie sa se aseze intr-un anumit fel de voi. Este bine sa purtati culori originale si ar fi bine sa inecercati sa nu aratati precum cast-ul din "Baywatch", anii '90. Nota 3.


Jojo: Nu inteleg aceste tentative de bloggereala ale unor vedete sau vedetute mai mult sau mai putin in ascensiune.
Tinuta este una corecta pentru o pustoaca de 14-15 ani care nu face greseli majore. Este bine cand purtati ceva inflorat sa nu purtati ochelari de soare rotunzi. Este previzibil. Tinuta plictiste, motiv pentru care Jojo va purta astazi nota 0.


Andra: Tinuta este slaba doar pentru ca este vorba de o persoana publica, nu pentru telespectatorii nostri. Andra este un om foarte frumos ea insasi, chiar daca tinuta pe care o poarta este dezastruoasa.
Sigur, dumneavoastra puteti purta aceasta tinuta la botezuri, la evenimente. N-as vrea sa fiu foarte drastica cu Andra, ii voi da astazi o nota de 5.


Sore- acesti cercei sunt foarte lungi, ieftini. Nu recomand nimanui sa cumpere asa ceva. Este o tinuta corecta cu o mica greseala. O sa primeasca de la noi nota 6,9.

Valentina Pelinel- isi permite anumite piese.

Nu este nimic gresit sa porti un top negru cu o fusta galben pai, dar de la ea ne asteptam la mai mult. Vreau sa o ambitionez si i-as oferi un trofeu "BAU". Nici nu sunt o fana a radacinilor nevopsite. Da, o sa primeasca trofeul "BAU"

 













 



 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.