Iulia Albu si-a facut damblaua in platoul Wowbiz! Nicio vedeta nu a scapat de furia ei! Uite cine a luat trofeele WOW si BAU! "Nu e toata lumea reptilian ca mine sa nu transpire!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:07

Pentru ca a fost joi, a venit Iulia Albu pe la noi. Fashion-editorul a fost prezenta in platoul emisiunii Wowbiz si a oferit note mari vedetelor imbracate corespunzator, insa a maturat pe jos cu cele care au avut tinute de tot rasul.

Romanita Iovan Femeia era la plimbare probabil. Imi place ca a ales haine lejere, faptul ca nu si-a luat tocuri si imi place si poseta purtata transversal. Imi place ca nu e extravaganta. Romanita Iovan va primi o nota de 9!


Mitica Dragomir La plaja e bine de purtat acest tip de short in loc de slip. E cald si-a pus o palarie. Foarte bine.
Imi place ca e modest si se poate pierde in multime. El isi face treaba lui, nu-si doreste publicitate. Are si timp de familie, asa ca merita de la noi o nota de 7,8!

Cristian Boureanu Acest tip de camasa este foarte subtire pe care unii fac greseala de a o purta la costum. Asa se poarta o astfel de camasa. Imi place ca poarta mocasini.
Ar fi trebuit totusi o nuanta mai deschisa. Nota 8!


Corina Caragea Un fel de salopeta muncitoreasca! Acest tip de chestie se poarta doar in casa, si in niciun caz cand sunteti cu iubitul, ca sa nu moara tot. E o tinuta de scos cainele afara, de mers la piata, dar nu pentru un astfel de eveniment. Corina va primi o nota de 0! Vezi in video cine a castigat trofeul WOW si BAU!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.