Iulia Albu sterge pe jos cu sotii Lis, Alina Eremia si nevasta lui Brenciu! “Oana poarta rochie cu burta si sunci. Eremia poarta zgarda de chihuahua”

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:15

Iulia Albu nu iarta nimic! Fashion editorul matura cu vedetele imbracate neadecvat la evenimente mondene.

Fashion editorul e siderat de tinutele pe care le-au purtat vedetele, asa ca nu a ratat ocazia de a le face praf! “Oana Lis arata de parca s-ar fi imbracat de la un “magazin de curiozitati” de la metrou. Stiti acele magazine care vand bentite din par sintetic, de plastic, elastic de par, prezervative la un leu si bomboane expirate… Exact asa arata Oana Lis in a sa rochie cu burta si sunci.

Cat despre parul acela nepieptanat, nespalat si necoafat nu putem spune decat ca ar fi o varianta de cuib foarte proasta chiar si pentru cea mai nepretentioasa passer domesticus (vrabie de casa).


Viorel Lis se viseaza Madalina Ghenea si, cine stie, poate chiar are sanse sa o ajunga, desi pana acolo are de batatorit targuincios cateva “capuri” de Hollywood”, ne-a declarat vedeta Kanal D.

Alina Eremia incearca un look Madonna, dar esueaza lamentabil cu a sa zgarda de chihuahua si rochia furou purtata necorespunzator”, sustine realizatoarea rubricii “WOW sau Bau Bau”, din cadrul emisiunii
WOWbiz, de la Kanal D.


Alina Chivulescu are o tinuta casual chic care ar fi putut fi mai reusita cu mult daca in loc de acesti jeansi prespalati ar fi ales unii de un negru intens sau o pereche de pantaloni barbatesti purtati cu tenisi negru cu siret alb. Desigur, ar fi putut si sa renunte la acel cardigan caruia, sincer, nu-i vad rostul. Dan Chisu are o tinuta relaxata, fara greseli fabuloase si mai ales potrivita evenimentului la care a participat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta


Cei doi formeaza un cuplu frumos si se simte armonia si stilistic vorbind. Totusi, Alina are mult de evoluat pana in momentul in care sa aiba o aparitie cu adevarat notabila. Ii tinem pumnii”, mai spune Iulia Albu. Citeste toate comentariile Iuliei pe wowbiz.ro!