Iulia Albu, surpriza de proporţii in platoul emisiunii WOWbiz! Cum au intampinat-o Andreea Mantea şi Victor Slav

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iul 2017, 15:21

Daca e joi, Iulia Albu e printre noi, insa in aceasta seara, la WOWbiz, ea a avut parte de o surpriza colosala, intrucat Andreea şi Victor au aşteptat-o cu o piscina in platou şi imbracaţi...in costume de baie.

”Victor, intra şi tu. Daca noi intram, trebuie sa intri şi tu Iulia.”, a spus Andreea Mantea care n-a stat pe ganduri şi a intrat in piscina.


Amy- Este o ţinuta potrivita pentru ieşit la piscina, nu pentru mers la un eveniment. Nota mea pentru ea este 1.


Anna Lesko- S-a uitat la emisiunea noastra şi a vazut ca Corina a primit trofeul WOw şi a zis sa poarte şi ea cizme.
Nu o prinde aceasta imagine de copiliţa şi o sfauiesc sa ia masuri. Sa-şi angajeze un stilist. E dramatic. Primeşte nota- 79. Îmi place mult Anna şi sper sa-şi revina.


Brigitte Sfat şi sora ei- Le voi da 0,25, iar nota pentru el va fi 0.50.


Giulia Jianu- Nu are cea mai buna apariţie, aşa ca aş vrea sa-i dau trofeul BAU, dar azi avem o situaţie.
Nu avem trofeul BAU.


Roxana ex Trident- Arata de parca i-ar fi murit un clovn. Nu-mi pac nici pantaloni, palaria parca luata de la un rodeo pare un eşec total. Nu-mi place deloc aceasta ţinuta. Nu am mai vazut un outfit atat de prost. Ceasul acela e urat, nu inţeleg de ce toata lumea il poarta. Roxana Patent va primi de la noi un minus infinit.


Jorge- Pe Jorge nu-l jurizam pentru ca e nou venit in familia Kanal D şi primeşte trofeul WOW.


De asemenea, cei doi prezentatori i-au pregatit o surpriza Iuliei care işi va sarbatori ziua de naştere in curand. Mai exact, ei i-au adus un tort şi au pus-o sa sufle in lumanari.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.