Iulia Albu varsa venin: "Inna poarta zgarda de caine gay! Alexandra Stan are o carpa pe ea" - Vezi cine a fost WOW, dar si cine BAU in aceasta seara!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 23 sep 2020, 03:55

Iulia Albu a comentat si in aceasta seara tinutele vedetelor din Romania si, ca de obicei, multe dintre ele au iesit extrem de sifonate.

 

Iulia Albu, acida la adresa vedetelor! "Inna poarta zgarda de caine gay! Alexandra Stan are o carpa pe ea"- Vezi cine a fost WOW, dar si cine BAU in aceasta seara!
Iulia Albu a comentat si in aceasta seara tinutele vedetelor din Romania si, ca de obicei, multe dintre ele au iesit extrem de sifonate.
Lili Sandu- Nu stiu daca ea este constienta ca nu este vara.
Materialul rochiei nu este pentru acest anotimp, dar forma corpului ei, dar si modul cum cade rochie ii aduce un 5.
Inna- A luat si un premiu, dar nu stiu pentru ce. Are o zgarda de catel gay la gat sau poate e de pisica. Cred ca Inna se uita des la rubrica noastra pentru ca tinuta ei este mega asemanatoare cu cea pentru care Alexandra Stan a luat trofeul WOW.
E nasol sa incerci sa compiezi look-ul altcuiva. Inna, pentru ca nu este deloc originala va primi nota 2.
Alexandra Stan- De obicei dupa ce iei un trofeu WOW incepi sa iti doresti un BAU. Rochia este o carpa, nu imi spune nimic. S-a inspirat de la Gucci si daca vrea sa arate asa, trebuie sa cumpere de acolo. Merita un 3,8.
Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc- Cam imbracata Ileana pentru ca imi aduc aminte perioadele cand ii placea fara.
Este o femeie frumoasa si ar putea sa poarte si lucruri care sa o avantajeze. O tinuta decenta, nota 7.
Nicole Cherry- Pun pariu ca anul acesta s-a deghizat in glob. Este rosie si foarte rotunda. Seamana cu Adele ca greutate corporala. Pare ca a decojit un sconcs. Nu trebuie sa umble cu carpa aia pe ea. Trofeul BAU este al ei si trebuie sa se tina putin de el.
Xonia- Are o tinuta mai decenta de data asta decat in trecut. E fabulos faptul ca arata si ea ca om, asa ca merita un 3,5.
Familia Vlasov- El arata impecabil, dar ea cu aceea caciula arata oribil. Interesanta accesorizarea, dar rochia arata rau. Ea este absolut ingrozitor imbracata, in schimb fiica ei este o dulceata de copil si va lua ea trofeul WOW.








Urmareste aici video!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”