Iulia Albu vorbeste, in premiera, despre idila pe care o traieste cu Mike! Se iubeste cu omul de afaceri de noua luni! “Relatia noastra este minunata, ne simtim bine si este suficient”

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Iulia Albu vorbeste, in exclusivitate, despre idila pe care o are cu Mike, barbatul cu care are o relatie de mai bine de noua luni! Jurata de la “Bravo, ai stil” a dezvaluit cat de bine merge relatia cu omul de afaceri si cate zile au fost plecati in vacanta in aceasta vara.

Timp de trei ani, din momentul in care a divortat de fostul sot Mihai, Iulia Albu nu a fost surprinsa in compania vreunui barbat, in momente tandre, tinandu-se de mana sau sarutandu-se. Fashion editorul a dorit sa isi canalizele intreaga atentie pe partea profesionala, si-a lansat o linie de bijuterii, si-a incheiat Facultatea de Arte si a finalizat sau s-a implicat in proiecte de moda, preferand sa lase viata sentimentala pe planul second.

Pana in februarie, cand WOWbiz.ro a detonat bomba! Paparazzii nostri au surprins-o, la munte, in compania unui tanar afacerist, pe nume Mike, cu care gurile rele sustineau ca frumoasa femeie se vedea de o buna bucata de timp.

In lunile in care au trecut, Iulia a parut din ce in ce mai indragostita de Mike si, in ciuda faptului ca el are business-uri in special in strainate, in Anglia, iar ea este implicata in noul proiect de fashion de la Kanal D, “Bravo, ai stil”, povestea lor de dragoste a evoluat spectaculos.

“Relatia noastra este minunata, ne simtim bine si este suficient”, a declarat ieri Iulia Albu, apoi a mai facut o marturisire. “ In viitorul apropiat, intentionez sa imi cumpar si o casa. Nu o sa ma mut cu iubitul inca, dar va fi bine pentru mine”, a mentionat fashion editorul.

Desi discreta in privinta vietii private, Iulia a lasat sa se inteleaga ca momentele pe care le petrece cu barbatul de langa ea sunt magice.

“Nu aveam prea mult timp sa ne vedem, insa nu conteaza, deoarece atunci cand suntem impreuna, totul este perfect. Asa a fost de pilda si in singura noastra escapada romantica din ultima perioada. Eu si Mike am plecat zece zile, chiar inainte de a incepe “Bravo, ai stil”, intr-un loc special din Romania. A fost foarte frumos…”, a conchis Alba, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflati

mai multe detalii si vedeti mai multe poze cu cei doi pe wowbiz.ro.