Iulia in lacrimi la paravan! Dispusa sa ingroape securea razboiului si sa il lase pe Cezar sa isi vada fiul, Iulia a fost socata de atitudinea barbatului! Iata cine a a intervenit in emisiune, in locul lui Cezar

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:41

Participanta si-a adus fiul in emisiune pentru a-l prezenta tatalui sau.

Dupa insistentele lui Cezar de a-si cunoaste fiul, Iulia a cedat presiunilor si a hotarat sa ii acorde dreptul de a fi tata, dupa sapte ani. Aceasta l-a adus pe micut la emisiune, pentru a-si cunoaste tatal insa Cezar a fost de negasit.

"Nu a venit! Si din cauza lui toata lumea ma face pe mine nebuna! Mi-am calcat pe inima sa-mi aduc copilul aici, eu nu am vrut sa il aduc la televizor! A vrut sa isi bata joc, pur si simplu! Am stiut ca Cezar nu e un barbat responsabil, nu-si merita dreptul de a
fi tata!", a spus Iulia.

"Va rog, frumos sa incetati! Nu mai insistati! Lasati-mi baiatul in pace! Baiatul meu este acasa, si-a gasit o fata! El a incercat sa isi cunoasca presupusul copil! Nu are nicio siguranta ca este copilul lui! As vrea sa nu ne mai deranjati!", a sustinut mama lui Cezar.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

ce reactie a avut Iulia in momentul in care a constatat ca Cezar a lasat-o balta a doua oara si ce replica i-a dat mamei acestuia:

 

Taguri: