Iulia si Mihai Albu au fost surprinsi parasind capitala in mare graba. Afla unde vor petrece cei doi fosti soti un weekend de neuitat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:49

Incurcate mai sunt caile Domnului! Iulia si Mihai Albu sunt vazuti mereu impreuna, dar cu toate astea, cei doi fosti soti sustin ca nu s-au impacat.

Surpriza totala! Cine se astepta la una ca asta? Iulia si Mihai Albu au fugit impreuna! Paparazzi WOWbiz au imagini de la plecarea lor in mare secret din Bucuresti! Celebrii Iulia si Mihai Albu, alcatuiesc unul dintre cele mai sofisticate si de neinteles cupluri de la noi. Casatoriti in 2004 si avand acasa o mandrete de fetita, isteata si cuminte foc, Iulia si Mihai au ajuns in urma cu cativa ani intr-un impas cu mariajul lor.



Prima masura a fost separarea, motiv pentru care fashion editorul si creatorul de pantofi au decis sa se mute in locuinte diferite. Diferite, dar nu indepartate, Iulia mutandu-se un etaj mai jos in imobilul in care locuieste si Mihai Albu, de care a divortat ulterior.

O perioada, cei doi au dat semne ca se vor impaca si vor gasi resurse sa depaseasca impasul, insa, din cate se pare, niciunul nu a mai indraznit sa faca pasul spre recasatorie.

Ieri, insa, la pranz, Iulia si Mihai Albu au fost prinsi de paparazzi WOWbiz.ro fix in momentul in care paraseau impreuna resedinta lor.

Creatorul cara in maina un bagaj, o geanta de voiaj voluminoasa si dar si poseta fetitei lui, iar fashion editorul Iulia Albu era imbracata in pantaloni scurti si isi plimba din mana in mana palaria de soare foarte sic asteptand sa porneasca la drum.

Din informatiile noastre, cei doi au plecat impreuna la munte, unde vor petrece un weekend tihnit alaturi de fetita lor, maine urmand sa fie aniversarea lui Mihai Albu.


Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.