Iulia Vântur a cucerit publicul internațional. Ce surpriză le-a făcut vedeta americanilor și ce planuri are pentru perioada următoare

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 13 ian 2023, 07:00

Iulia Vântur a cucerit publicul internațional. Ce surprinză le-a făcut Iulia Vântur americanilor și ce planuri are pentru perioada următoare

Sursa: Instagram Iulia Vantur

Iulia Vântur are mare succes pe plan internațional. Românca noastră a anunțat că urmează să joace într-un serial și va filma mai multe videoclipuri în această perioadă.

Iulia Vântur se bucură de un real succes în afară, plecarea ei în India a fost de bun augur. Blondina a devenit una dintre cele mai iubite artiste la nivel internațional, iar piesele sale sunt fredonate de milioane de fani. Recent întoarsă dintr-un turneu în SUA, Iulia a dezvăluit că a cucerit publicul american și are planuri mari pentru cariera sa în perioada care urmează.

Iulia Vântur, succes internațional. Românca a cucerit publicul american

Iulia Vântur a dezvăluit, recent întoarsă dintr-un turneu în America, pentru Știrile Kanal D, că are planuri foarte mari în perioada care urmează. Aceasta urmează să joace într-un serial și va mai lansa încă două piese. Recent a lansat o nouă melodie care a avut mare succes și nu se oprește aici.

Piesa în care Iulia Vântur apare într-o rochie asemănătoare cu cea de mireasă și cântă în limba țării ei adoptive face furori pe internet.

În câteva zile de la lansare, melodia a strâns 5 milioane de aprecieri pe YouTube.

”Tocmai am lansat o piesă nou, care a prin foarte bine. Vad că oamenii fac tot mai multe reel-uri și sunt din ce în ce mai creative și mai interesante. În câteva zile voi lansa o altă piesă, foarte frumoasă piesa, o piesă de dragoste”, a declarat Iulia Vântur pentru Stirile Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Marea șansă a Iuliei Vântur să se întoarcă în Europa. Salman Khan e în discuții pentru un nou job pe Bătrânul Continent 

Ce surprinză le-a făcut Iulia Vântur americanilor

Iulia Vântur a fost într-un turneu peste ocean, acolo unde a cucerit publicul american cu vocea ei.

Vedeta le-a fredonat până și melodii în limba română, semn că nu și-a uitat țara natală și este mândră că este româncă.

Aceasta a dezvăluit că urmează să filmeze mai multe videoclipuri în India, dar și ce proiecte are în pregătire.

”O să am o vacanță mică, mă odihnesc și eu puțin, după care înapoi la muncă, alte piese, alte videoclipuri”, a

declarat Iulia Vântur.

Citeste si: Iulia Vantur a recunoscut! De ce a stat atat de mult in Romania si ce se intampla de fapt intre ea si Salman Khan?

 

Taguri: