Iulia Vântur a făcut dezvăluiri după 10 ani de stat în India: „Nu-mi doresc să am o altă cetățenie”. Detaliul care i-a uimit pe toți

Author: Diana Ghita

Ce a mărturisit Iulia Vântur

Sursa: Facebook

Înainte să se mute în India cu iubitul ei, Salman Khan, Iulia Vântur a fost o renumită prezentatoare TV din țara noastră.

De 10 ani de zile, Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de celebrul actor indian Salman Khan. Fosta prezentatoare TV a plecat departe de familie și de țara ei natală pentru a trăi iubirea alături de actualul ei partener, în India.

Iulia Vântur nu are cetățenie indiană

Cu toate că este stabilită în India de 10 ani, Iulia Vântur nu are cetățenie.

În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a dezvăluit că are doar trei acte de identitate, pentru: India, România și Dubai.

Deși nu este cetățeană indiană, Iulia Vântur locuiește legal în respectiva țară și plătește taxe statului. Pur și simplu, aceasta vrea să aibă doar o singură cetățenie, cea română, și, de aceea, nu face demersurile necesare pentru a obține cetățenie indiană.

„Am două case (n.red.:

în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți?

Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă.

Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a declarat Iulia Vântur în cadrul emisiunii televizate.

Citește și: Iulia Vântur, în culmea fericirii: „Cea mai specială persoană din viața mea”. Imaginile publicate de vedetă

Cum a ajuns Iulia Vântur o celebră cântăreață în India

Iulia Vântur a ajuns să considere India drept a doua ei casă datorită lui Salman Khan, care a fost mereu alături de ea, având mare grijă ca aceasta să se adapteze cu

noul stil de viață.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De asemenea, bărbatul a ajutat-o pe vedetă să debuteze în domeniul muzical, deși ea nu se gândea că va ajunge prea departe.

„El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India.

Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie.”, a povestit fosta prezentatoare TV.

Astfel, Salman Khan a făcut toate eforturile pentru a o introduce pe Iulia în această lume și pentru a o propulsa în cariera ei muzicală. Însă, și iubita lui a depus mari eforturi pentru a-și demonstra talentul și capacitățile artistice.

„Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă.

Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine.”,  a mai spus Iulia Vântur.

Citește și: Cine este tânăra misterioasă care a apărut alături de Salman Khan? Chiar Iulia Vântur a publicat fotografia cu cei doi

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.