Iulia Vantur a revenit in Romania! Iata de ce a luat vedeta aceasta decizie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mai 2021, 15:37

Iulia Vantur s-a intors in Romania de curand si a avut o reintalnire emotionanta cu mama sa, careia i-a dus enorm dorul!

Iulia Vantur traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi starul international Salman Khan, de mai bine de sase ani si este o femeie fericita si implinita. Cei doi indragostiti sunt parteneri atat in viata personala, cat si in cea profesionala, Iulia canta si chiar joaca in filme indiene alaturi de Salman Khan.

Iulia Vantur a revenit in Romania de curand!

De curand, vedeta a publicat pe contul ei de socializare un filmulet emotionant in care a fost surprinsa la sosirea in tara, acasa la parintii sai, in Iasi.


Revederea mamei sale a fost incarcat de emotii si lacrimi de bucurie. Iulia Vantur a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmulet in care a fost surprinsa in momentul in care si-a facut aparitia la poarta casei parintesti din Iasi, acolo unde a fost intampinata cu mare bucurie de mama sa. Cele doua au o relatie speciala mama-fiica si s-au imbratisat si sarutat de multe ori in clipa in care s-au revazut dupa multe luni in care si-au dus dorul reciproc.
Totodata, Iulia Vantur a precizat pe pagina sa de Istagram faptul ca va reveni cu noi detalii despre revenirea sa in tara pentru sustinatorii sai din mediul virtual, care s-au aratat surprinsi de venirea acasa a vedetei. Multi au interpretat acest lucru ca o posibila despartire de Salman Khan.

"Nu exista dragoste mai mare ca dragostea de mama. Si nu voi putea vreodata sa ii mulțumesc pentru câtă dragoste, grijă, bucurie și mângâiere mi-a adus toată viața.

Recunoscătoare pe viață… pentru viață, mă simt binecuvântată să o am alături de mine. Acum mai aproape ca niciodată. În sfârșit, după atâta vreme???? Vă povestesc totul în curând", a scris Iulia Vantur in dreptul filmuletului postat pe pagina de socializare, potrivit cancan.ro

Iulia Vantur, declaratii inedite despre viata sa in India!

Frumoasa Iulia Vantur a plecat din televiziune in urma cu aproximativ zece ani, cand a decis sa se mute definitiv pe meleaguri indiene.

In anul 2014 aceasta si-a facut debutul ca actrita, in distributia unui film indian de succes „O teri”. Ulterior au urmat multe alte roluri si a decis chiar sa se lanseze si in muzica, tot alaturi de cel care i-a devenit si partener de viata, celebrul Salman Khan.
Insa pana sa ajunga la marele succes, Iulia Vantur a marturisit ca a trecut si prin momente dificile, semn ca intregul ei parcurs in India nu a fost chiar atat de simplu pe cat a parut din exterior.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Călătoria asta pe care am făcut-o în India cu siguranță aveam nevoie de ea.

Din punct de vedere emoțional, simt că am crescut foarte mult. Chiar și profesional, am experimentat atât de mult, am descoperit atât de mult chiar și prin experiențele astea profesionale, dar mai ales prin cele personale și așa cum spuneam: avându-te doar pe tine, înveți atât de multe despre tine, despre viață, despre oamenii din jur și înveți, de fapt, cum să îţi manageriezi viața, de fapt.
Eu știam că pot, dar pentru părinții mei, una la mână pentru că sunt singurul copil, sunt fată și sunt într-o țară străină, la ei grijă e și mai mare", a declarat Iulia Vantur, potrivit antena3.ro

Citeste si: Le-a dat lumea peste cap. Iulia Vântur și Salman Khan au fost descumpăniți de previziunile unui celebru astrolog al Indiei

Citeste si: Salman Khan i-a asigurat viitorul Iuliei Vântur. 70.000.000 de euro pentru o nouă emisiune!