Iulia Vântur, distracție în Dubai alături de un alt bărbat: „Unele dintre cele mai frumoase experiențe” Cu cine s-a afișat fosta prezentatoare TV și ce făcea Salman Khan în tot acest timp

Autor: Diana Bostan

Iulia Vântur

Sursa: Instagram: Vântur Iulia

Iulia Vântur știe să se bucure de fiecare moment. Fosta prezentatoare a fost surprinsă la un festival, în Dubai, dar nu singură, ci în compania unui bărbat la fel de celebru. Despre cine e vorba?

Frumoasa Iulia Vântur și-a lăsat cariera din România pentru o nouă experiență inedită în India. Vedeta nu doar că s-a făcut remarcată pe plan profesional, dar a reușit să-i fure inima și starului Salman Khan. Cu toate acestea, Iulia Vântur a fost surprinsă în compania unui alt bărbat.

Iulia Vântur s-a distrat alături de un alt bărbat celebru, în Dubai

Iulia Vântur, o apreciată actriță și prezentatoare din România, a avut parte de o experiență emoționantă în timpul participării la un festival de muzică din Dubai, acolo unde s-a reunit cu numeroși colegi de breaslă. Printre aceștia se numără și Mihai Petre, cu care Iulia a avut parte de o revedere specială.

Citește și: Loredana Groza, în vizită la Salman Khan și Iulia Vântur: ”Casa voastră este atât de primitoare” Imagini fabuloase din vila de lux a frumoasei românce

La vederea lui, ea nu a ezitat să se arunce în brațele lui, reamintindu-și de vremurile în care au fost colegi în cadrul unei emisiuni de dans, acum mai bine de 15 ani. Această întâlnire a fost una extrem de emoționantă pentru amândoi, iar blondina a postat totul pe contul său de Instagram. Mihai Petre nu a fost singur, ci însoțit de Elvira Petre, soția cunoscutului instructor de dans.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”

Filmarea postată de Iulia Vântur a fost însoțită și de un mesaj: ”Când revezi colegi dragi, cu care ai trăit unele dintre cele mai frumoase experiențe”,

semn că blondina se gândește cu nostalgie la acele momente magice.

Ce făcea Salman Khan în tot acest timp

În timp ce Iulia Vântur participa la festivalul din Dubai, celebrul actor indian Salman Khan profită de ocazie pentru a promova o nouă producție indiană de succes. Ținând cont de postările celor doi din mediul online, se pare că Iulia nu a fost însoțită de Salman Khan la Dubai.

Având o relație de peste 10 ani, Iulia Vântur și Salman Khan continuă să fie subiectul speculațiilor și întrebărilor fanilor cu privire la viitorul lor împreună. Într-un interviu acordat Viva.ro, Iulia a dezvăluit că își dorește cu ardoare să devină mamă și că atunci când Dumnezeu le va oferi acest dar, ea se va bucura cu toată inima de această binecuvântare.

Citește și: Iulia Vântur a făcut dezvăluiri după 10 ani de stat în India: „Nu-mi doresc să am o altă cetățenie”. Detaliul care i-a uimit pe toți

Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine.”, a spus Iulia Vântur pentru Viva.