Iulia Vântur, față în față cu Miss România, în India! Ce mesaj îi transmite actrița înainte de finalul competiției „Miss World 2024”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 mar 2024, 18:40

Iulia Vântur s-a întâlnit cu Ada Maria Ileana

Sursa: Instagram Iulia Vântur

Iulia Vântur s-a întâlnit astăzi cu Ada Maria Ileana. Tânăra reprezintă România în cadrul concursului de frumusețe „Miss World 2024”, organizat în India.

În momentul în care s-au întâlnit, Iulia Vântur și Miss România au purtat o deosebită discuție, prin care a ținut să o felicite pentru tot parcursul ei în cadrul competiției „Miss World 2024”, care se va încheia mâine, pe 9 martie.

Iulia Vântur s-a întâlnit cu Miss România

Concursul de frumusețe a început pe data de 18 februarie, iar în tot acest timp participantele au fost supuse la diverse probe prin care, pe lângă evaluarea frumuseții, li s-au testat atât abilitățile fizice, cât și inteligența.

Acum, „Miss World 2024” se apropie de sfârșit, căci sâmbătă urmează să fie desemnată marea câștigătoare. Într-un moment atât de tensionat, Iulia Vântur a venit să o susțină pe tânăra reprezentantă a României în această competiție.

„M-am emoționat foarte tare când am venit să o văd”, a spus soția lui Salman Khan în clipul de pe Instagram în care a conversat cu Ada Maria.

Citește și: Iulia Vântur, prima declarație despre despărțirea de Salman Khan! Motivul pentru care nu a participat alături de el la nunta secolului

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe parcursul filmulețului, Iulia Vântur a spus că trebuie să fie o mare mândrie pentru tânără să reprezinte țara într-un concurs atât de important, iar tânăra a aprobat-o. De asemenea, aceasta a dezvăluit că are și mari emoții, însă i-a mulțumit Iuliei pentru că a venit să o susțină înainte de competiția care va se va încheia mâine, pe 9 martie.

Ce au discutat Iulia Vântur și Miss România

Mai departe, Iulia Vântur i-a mărturisit fetei că participarea la „Miss World 2024” este foarte importantă pentru România. La rândul ei, Ada a precizat că se simte onorată să reprezinte țara la un eveniment de calibru mondial.

Ada Maria a mai spus că acest concurs nu este doar despre frumusețea fizică, ci și despre cea interioară, întrucât pune la încercare numeroase abilități și cunoștințe pe care trebuie să le posede o femeie „completă”.

Citește și: Cine este Ada-Maria Ileana, cea care reprezinta România la Miss World 2024! Este profesoară de 6 ani de zile

În acest sens, actrița i-a dezvăluit tinerei concurente faptul că este foarte bucuroasă pentru ea și pentru că a ajuns până în acest punct, dar și că o admiră enorm pentru talentul și frumusețea ei. La rândul său, Miss România s-a arătat de-a dreptul frapată de cuvintele frumoase spuse de Iulia.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)