Iulia Vântur, prima apariție alături de Salman Khan, după ce s-a scris ca s-ar fi despărțit: Ce filmuleț a postat aceasta

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 oct 2023, 11:02

Iulia Vântur, apariție șocantă alături de Salman Khan: „Tigrul s-a întors”

Sursa: Facebook-Iulia Vântur/Salman Khan

Iulia Vântur și-a surprins fanii recent, când a postat un filmuleț cu Salman Khan pe rețelele de socializare, după o perioadă în care nu s-a mai afișat alături de acesta, iar urmăritorii au intrat la bănuieli.

Iulia Vântur trăiește o poveste de dragoste de mai bine de un deceniu alături de Salman Khan și s-a mutat de ani buni în India, alături de actor. 

Iulia Vântur, apariție surprinzătoare alături de Salman Khan

Recent, blondina și actorul s-au afișat din nou împreună, după o perioadă în care nu au mai postat nimic împreună. 

Citește și: Iulia Vântur, taxată de fanii din România, după un concert pe care l-a susținut în India: ”Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva”

Deoarece în ultimul timp cei doi au trezit suspiciuni, fanii au intrat la bănuieli și au crezut că blondina și actorul s-ar fi putut despărți. Ultimul videoclip al vedetei a stârnit din nou reacții și a spulberat orice bănuieli.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se observă în videoclipul postat de Iulia Vântur

Împreună de mai bine de 10 ani, Iulia Vântur și Salman Khan locuiesc împreună în India și încearcă să își țină relația cât mai pricată.

În ultimul timp, Iulia Vântur s-a afișat doar singură pe rețelele sociale, fără actor în preajmă, iar fanii au crezut că cei doi s-au despărțit.

Citește și: Salman Khan ar fi părăsit-o pe Iulia Vântur. Actorul a fost surprins în ipostaze tandre cu altă femeie

Recent însă, blondina a postat un filmuleț în care apare și iubitul ei, Salman Khan. Vedeta este mândră de acesta și a postat trailer-ul filmului în care va juca actorul de la Bollywood, film a cărui premieră are loc luna viitoare. 

„Tigrul s-a întors”, a fost mesajul postat de fosta prezentatoare pe pagina sa de Instagram.